- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig csak figyeltem ezt a kábel témát, most írok is🤔
Először is, ez egy nagyon rossz példa, mert azért az általad említett dolognál a magad és esetleg a családod élete is a tét lehet, egy kábel az meg csak egy kábel 😉 Több évtizedes hifizés van a hátam mögött, és nem a belépő kategória, viszont egy valamire rájöttem, több millió forint kidobott pénz után, amiket elköltöttem kábelre, hogy az egész csak placebo/sznobizmus, és a saját magunk becsapása, hogy egy milliós kábellel jobban kihallunk bizonyos dolgokat, mint egy sima párezer forintos rézkábellel! Aláírom, a magas hangok vagy a mélyhangok valóban jobban kijönnek bizonyos kábelek esetében, ezzel lehet "játszani", de ezzel ki is merül ez a dolog, viszont ehhez nem kellenek több tízezres vagy urambocsá százezres kábelek 👍 HDMI kábel témán meg óriásit röhögtem, na az a legnagyobb pénz lehúzás ami létezik, mivel egy digitális jelről beszélünk, amin ugyan úgy fog átmenni a jel egy 1000ft-os kábelen, mint egy 100000ft-oson, maximum a szabványra kell figyelni, hogy egy 2.1-es bemenetre/kimenetre lehetőleg olyan kábelt használjunk, ennyi...
De ezzel én be is fejeztem, csak ez kikívánkozott belőlem, megvan ennek a topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor