- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
deo1977 #69279 üzenetére
Ez sehogy nem normális. Nem tudom, hogy eddig milyen formában kommunikáltál az LG ügyfélszolgálattal. Talán nem megfelelően.
Nem kérdezősködni kell, hanem bejelenteni, hogy hibás a készülék, mert erősen inhomogén a szín és világosság, ezért kéred a garanciális javítást. Két fotót csatolsz a sávokról és a rózsaszínről. -
-
Pro Koryak
addikt
-
RazoR
veterán
-
törölt tag
válasz
deo1977 #65643 üzenetére
Ha több 2.1-es port kell, akkor eleve venni se tudsz. Majd az Onkyo RZ50, hiába kéne olcsóbb, vagy épp egy komolyabb.
Jövőre azért biztos érkezik több is.
Ráadásul AVR-en keresztül PC-vel nemrég megint előkerültek a handshake problémák, én is ezért vettem dual HDMI-s videokártyát annak idején. Úgy viszont a kiterjesztett asztalon (erősítőn, és így állítottam be) nyitott meg időről időre dolgokat a Windows, tükrözéssel pedig egyes játékok nem indultak.
PC-vel sokat lehet szívni sajnos. Szerintem a legfájdalommentesebb tévére kötni az eszközöket + eARC. Ehhez várok számomra megfelelő tévét.
-
-
törölt tag
válasz
deo1977 #65633 üzenetére
Az fog így menni, amit a tévé és az erősítő is támogat. A tévé miatt a DTS, az erősítőd miatt (nincs eARC) pedig a HD hangsávok esnek ki. Sztereó és Dolby 5.1, és ha támogatja ARC-on a HK 265, akkor a DD+ fog szólni. DP > HDMI átalakító elvileg működhet, a gyakorlatot nem ismerem.
#65631 privacy99
Nálam engedélyezett a CEC és a tévével együtt mindig bekapcsol az erősítő is. Este dugok be fejhallgatót (Sennheiser RS 175 vagy 185).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest