- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
Én is jobban szeretem mint az ezüstöket, azok valahogy sosem jöttek be.
#77251 tutis :
Spúrolás:
Ne is mond. Onnan indultam, hogy veszek használtan egy ocsó max 60.000Ft-os monitort, most ott tartok, hogy a félmilliós Oled vásárlásán örlődök.
Egyébként magam részéről, ha nem lenne a tv-ben semmilyen okos oprendszer, nem érezném hiányát, a tv-én egyáltalán nem szoktam netezni, ha meg valamit igen, azt max gépen, vagy telefonon, esetleg onnan kiküldöm a tv-re, ha nagyban szeretném látni, de erre 2-szer, ha volt példa az elmúlt X évben. Ezért is nem érzem hiányát a modernebb távcsipcsolónak, amennyit használva lenne, arra valószínűleg a sajátja is megfelelne. De ez én vagyok, lehet ez már korral jár.
Mindenesetre aki aktívan használja annak egész biztos, hogy kényelmesebb.
-
Én sem szeretem amúgy, mégis használom. Szóval bocs érte.
Azért utánanéztem :
"A szleng( wiki) : "olyan szavak, szókapcsolatok, amelyeknek olyan értelme van, ami szélesebb körben nem mindenki számára ismert.
hibás” szavakat, szokatlan alakulatokat hoz létre, szándékosan használ úgynevezett „nyelvhelyességi hiba”-ként elkönyvelt formákat."[e -NYELV.HU] @Mindent is"
"helyesen használható a fokozás kifejezésére, vagy helytelen?"
" Természetesen használható a kifejezés, mostanra mind szóban, mind írásban elterjedt (elsősorban az internetes kommunikációnak köszönhetően). Ugyanakkor a használata inkább humorosnak szánt megfogalmazásokra jellemző. (KI)" -
umek
tag
Igen, tényleg vannak alternatívák, de számomra egy akcióban 14ért ez bőven megérte. Normális márka, 80kg-ig bírja, meg akár 100"-ig, a jövőre gondolva. Szóval már adott a konzol.
A fő kérdés, hogy jelent-e bármilyen problémát, hogy 2-3 cm-re van a faltól az OLED egy konzolon.
Felmerült itt korábban, szellőzést nem takar maga a konzol sehol. -
MrTwister
őstag
"Attól még lehet hogy haldoklik." és ez csak a TV-n jön ki? Mert amúgy gépen minden ok amikor azon lóg. No mindegy majd figyelem akkor még jobban. Igen csak filmezek, amúgy most is NTFS-re van formázva és úgy nem szereti a TV, akkor ha újra arra formázom, akkor adtam a szarnak egy pofont, gondolom akkor mindenki exFAT-tal használja, mert nem olvasok itt panaszokat a külső vinyó + TV kombóról.
-
-
-
-
salapp
addikt
De, biztosan... Erre gondoltam...
Ha jól láttam, 1,3 millán futott ki a 65-ös belőle... -
95% 4KHDR, de amúgy annyira nem érdekel, 5 év gari van, remélem minél előbb beég ha beég, aztán cserélik a panelt! Ez az első Oled tévém, most teszt fázisban van, ezért is írtam, hogy kíváncsi leszek, hogy az én felhasználási szokásaim mellett mennyit fog bírni! Ha ezek mellett kibír éveket akkor le a kalappal
-
tthom
senior tag
Egyébként HTPCről, böngészőből MÉG működik mindegyik, csak kissé kényelmetlen, mert egér kell hozzá.. Valamint a VodafoneTV szerintem h265ös kódolású, szóval olyan proc érdemes, ami azt tudja, de cserébe egész jó képminősége van. Persze ha valaki nagyon ráér, ír egy +JSt, hogy billentyűzettel is lehessen vezérelni és kész.
-
bnorci71
addikt
az apk telepítés után a Chrome hol található meg a tv-n
kerestem mindenhol, hogy kirakjam a menübe az ikont, de nem találtam, csak a telepítés elindításával tudtam újra elindítani a böngészőt.
Bár nem is volt jó mert tv2.play lejátszásba 2-5mp után belefagyott a Chrome.
Okos tv ide-oda a HTPC még jól jön mellette. -
Gorgonka
aktív tag
Szerintem is ez lehet a gond. Egy darabig én is állítgattam, mire minden jó lett
.
Főleg, hogy ki akartam próbálni az Alexát is (bejön, veszek majd egy echo dot-ot) és ahhoz át kellett állítanom másik régióra (Magyarországon nem elérhető a szolgáltatás. Kész röhej). Beállítottam mindent, aztán akartam Alexázni. A régió váltáskor mindent visszaállított defaultra és kezdhettem előről az egészet -
-
Kobe
veterán
tekintve hogy az összes gép a hálózaton ax-es wifit tud, kivéve a tv, mert az csak ac-t, a vegyes mód a legkézenfekvőbb, hogy a többi eszközön, amin pl a letöltés is megy, ne vesszen el a sávszél 20-30%-a
ax only módban meg nem látja a tvhagynám én szivesen a 2.4es hálózaton is, de annyira jól teljesít a tv wifije hogy az ezeréves 2.4es szabvány 600mbitből kemény <50mbitet tud produkálni wireless, akkora hulladékratyi vevőt raktak bele gyárilag....4K streamelés egy rémálom vele. Én ennyire szar és minimálisan hatékony wifi vevőt még nem láttam, megmondom őszintén.
Pár napja ment még az 5 ghzes hálózat rajta, akkor is a szabvány szerinti max 10%át hozta, alig 150 mbpstszégyenteljes röhej, hogy a 2021-es többszörös kategóriagyőztes modell egy 2013as szabványnak nem tud megfelelni
ha még friss dolog lenne OK, de majd 10 év után már gyakorlatilag a cipősarkakba is jobb vevőket raknak mint ebbe a 400Ks toptier tvbe....
s ahogy redditet olvasom, nem egyedi eset, tömegével panaszkodnak a wifire -
-
-
Pro Koryak
addikt
"Hűtés nélkül."
Annyit én is tudok.
Az benne az érdekes, más gyártó csak spéci hűtéssel merte bevállalni a magas fényerőt, valószínű nem véletlenül, ők meg csak úgy.
Sony A90J is csak pár mp ideig tud nagyobb fényerőt, utána lecsökkenti.#72500
Azt láttam én is, de ekkora értékű terméket kizárólag hivatalos eladótól/boltból. Legalábbis én. -
alaves
addikt
Ez a Telekom-os smartbox [link] Amlogic S905X2 Soc-al van szerelve (Xiaomi Mi Box-ban is). Próbáltam Just Player-rel és VLC-vel is a külső lejátszást, de a C1 és az OLED754 belső lejátszója is jobb képet ad. A smartbox jel-zaj viszonya szerintem nem kellően jól konfigurált, túl erős a zajszűrés és az élesítés is (lehet hogy az alacsony bitrátájú TV adások miatt is). A TV adásokon és az app-okon is. Rejtett beállítási lehetőséget sehol sem találtam (hidden/secret menu).
-
blakey
titán
A 24p-vel többnyire nincs probléma, ha jól működik a "pulldown", a TV-k saját lejátszóinak képminősége álltában rendben van, a külső lejátszók képminősége nem feltétlenül jobb, de összeségében jobb eredményre lehet számítani a jobban optimalizált szoftver/hardver, valamint a szélesebb hang és videóformátum támogatottsága miatt, szinte soha nem használtam a TV-k lejátszóit és igyekszem minden TV-hez valamilyen lejátszót társítani.
#72001 bnorci71
A mai világban 1-1 fagyás, kényszerített újraindítás sajnos "normálisnak" nevezhető, de amennyiben túlságosan gyakorinak érzed, akkor mindenképp jobb, ha egy szervizes is látja. Én szoftverhibára tippelek, mivel azt írtad, hogy a Tv tunerével nincs kép, de hang az van, illetve más applikációval meg normálisan működik, ezt a szervizes csak akkor tudja megjavítani, ha van megfelelő szoftvere. A másik, hogy a mai eszközöknek egy másik program is bekavarhat amire nem is számítanánk, sajnos nálam már nem egy eszközzel történt olyan misztikus dolog, amit elég sokáig kellett vizsgálnom mire kiderült, hogy mi okozta. -
bnorci71
addikt
nem tudom van aki szerint normális, hogy hetente újra kel indítani néha megfagy stb. szerintem se de ezek ilyenek.
A támogatás elkezdett vele foglalkozni, de kicsit én is belefáradtam most majd mint odaát is írtam csinálok nekik rendes log-t a dologról. Addig szerintem felesleges elküldeni, egy szervizbe nem fogják úgy használni mint én itthon 1 hétig oda lenne aztán visszaküldik semmi baja. -
Rogiii
aktív tag
Ez nagyon megosztó kérdés. Nagyon sok ember szerint igen. Én nem mindig látom a különbséget, de ez nem azt jelenti hogy nincs is.
Meg a dedikált lejátszó legtöbb esetben tud kadencia helyes lejátszást. Kezeli az összes hangformátumot DTS, Atmos, True-Hd, ezeket sok tv nem tudja. Erősebb a hardver bennük, van gigabites lan csatlakozó. Stb...
Hogy ez és a többi extra megér-e alsó hangon is 80 ezer forintot, ezt meg mindenki döntse el maga. -
-
mohow
tag
Ezt még kitapasztalom. Van rajta egy tapipad is. 3 nap után nehéz véleményt mondani még!
Más:Mit tapasztaltál/tapasztaltatok, hogy mi a legjobb beállítás a “szappanopera effektus” megszüntetésére? Philips 706 a TV.
Eddig talán a mozgásjavítás kikapcsolása a legjobb, néhol működik a Film mód. Minden esetre fura, hogy 5-6 üzemmódból mind ijesztően szappanoperás, és a teljes kikapcsolás hozza a legjobb eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest