- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Üdv !
Nekem pár napja van Philips OLED 806 TV-m , és olvasgatom itt a Philips-es hsz-eket (van néhány ).
Az mit takar a beállításoknál , hogy SDR xy , HDR xy beállítás ? A fogalmakat értem , csak hogy ezt hogy kell érteni ? Hogy különböző forrásokhoz vannak különböző beállítások ? Pl . HDMI1 Xbox - ehhez x beállítás , HDMI 2 tv box - ehhez y beállítás ?
ThxXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz #85578752 #73825 üzenetére
Tehát forráson belül is maga váltogatja ? Mert csodálkoztam rajta , hogy a Fortnite az default brightness-szel jó , de viszont a World of warships (ez ugye HDR-es) default brightness-szel olyan sötét . Tehát ha utóbbinál emelem a brightness-t akkor az az összes HDR -es tartalomra lesz érvényes , az SDR tartalmakra nem fog vonatkozni ?
Remélem érthetően fogalmaztamXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Itt már mintha vki említette volna :
Androidos TV-n (egész pontosan Philips OLED 806) egy az egyben működik a torrent ? Tehát rádugok a TV-re egy külső tárolót , letöltök és elindítok egy torrent klienst, majd egy videó lejátszóval simán lejátszom a letöltött anyagot ?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz -FLY-> #74153 üzenetére
Nekem a 65-ös verziója van (thx Alzamanó) , és kiváló . Gyönyörű képe van . Ajnározzák itt az LG-t - hogy játékra jobb . A Philips -nek nincs “dedikált “ game menüje , kicsit “fapadosabb”, de egyszer kell beállítani és utána nem kell piszkálni.
Más:
van valakinek tippje , hogy magyar Telekom TV GO apk-t honnan tudok letölteni ? Mert gyárilag csak szlovák és holland van rajta .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
Szóval van egy Philips OLED 806 TV-m . Ehhez honnan lehet letölteni t-mobile tv go magyar appot? A gyári store -ban csak cseh és holland van , azokat nem tudtam életre kelteni . Van válni megoldás erre ? Jó lenne , ha nem kellene a böngészővel vacakolni , ha meg akarok nézni egy meccset vagy egy F-1 futamot .
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Igen , közben leesett hogy 10 hónap áráért adnak 12 hónapot ?
Milyen kóddal lehet 20k alá menni ?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Üdv !
Adott egy Philips OLED tv . A tv bő hónapos . Az szerintetek mennyire adhat okot aggodalomra , hogy ez idő alatt 2-szer random újraindult játék közben (Xbox SX) . Ez hardveres vagy szoftveres gond lehet ?
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz knorbi90 #75907 üzenetére
Nekem a 65-ös van szűk 2 hónapja . Nagyon jó TV. Féltem kicsit az Androidtól , de rendben működik , nincs vele gond . Nincs semmi csilivilii gamer funkció benne , de egyszer kell beállítani és teszi a dolgát .A képe pedig gyönyörű .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Feenyx #76626 üzenetére
Nekem Philips van , és szerintem teljesen rendben van . Én is 95 %-ban játékra használom , és teljessen meg vagyok elégedve. Sógornak C1 van , és nem látok különbséget a kettő közt .
Annyi , hogy én Alzáról meg tudtam venni akciósan a 65”-at 460000-ért , tehát nálam nem volt kérdés , hogy mit vegyek.
Plussz annyi , hogy Philips-re még nem jött frissítés , hogy tudja a 4K/120 hz-et. Tehát csak 60 hz-en tudja a DV-t és a fullos beállításokat 4K -t. Kérdés , hogy mennyire tudsz élni a 120 hz nélkül . Akkor kellhet , ha olyannal játszol ami tudja a 120 fps -t ( Fortnite, COD, stb.) , és szeretnéd is használni a 120 fps -t.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Foglalt név #76960 üzenetére
A fényérzékelőt kapcsold ki , mert sokszor indokolatlanul lecsavarja a TV fényerejét.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
Hátha itt tud valami megoldást valaki:
[link]
Azóta kicsit rendezgettem a HDMI kábelt , át dugtam másikba , mintha ritkábban villogna.
Valamint ha átdugtam a 3-as HDMI port-ba , ott így tűnik megszűnik a hiba , csak az ugye 2.0 HDMI , szóval 4K/60 hz a maximum .
KösziXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz alaves #103334 üzenetére
TV-t azért zárnám ki , mert a PS5 és XSX hibátlanul ment ezekben a HDMI portokban .
Amúgy találtam a neten ilyen eseteket , ott tuti megoldást nem írtak .
Írták a kábelt , valamint hogy a kábel közeléből el kell rakni a zavaró eszközöket (router, másik kábel ), mert azt írták hogy a HDMI kábel nagyon érzékeny az elektromos interferenciàra.
Kábelt kipróbáltam 2 félét, valamint csak a szükséges kábeleket hagytam a TV-ben. Rendeltem Aliról új kábelt , valamint 90 •-os adaptert , hogy ne kelljen annyira meghajlítano a kábelt . Ezek érkeznek valszeg 2 héten belül .
Amúgy mintha javult volna a helyzet. Mintha már a böngészés közben sem lenne annyi , sőt délután egyszer sem fordult elő.
Még majd tesztelem , megnézem monitor módban előjön e a hibajelenség.
Még amit gondoltam , hogy egy HDMI-DP adaptert kipróbálnék, hogy kizárjam a VGA HDMI port hibát . Annyi, hogy nem tudom azzal mennyire romlik a minőség . Gondolom annyira lesz gyenge a minőség , mint a leggyengébb láncszem , ez esetben a HdMi kábel , de próbának megteszi .
Köszönöm a tippeket[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz bez78 #103724 üzenetére
Nem tudom miért fikázza mindenki a Philips-et. Nekem 2 éve van egy 65 colos 806/12 Philips tv-m, és teljesen jó játékra is . Nincs tele rakva gamer fícsőrökkel, de egyszer kell belőni oszt csókolom . Sógornak LG-je, van , talán C3, de sok különbséget nem látok a kettő között (konkrétan semmit). Talán az android picit lomhább mint a webos, de teljesen használható .Nem mellesleg 100000-rel olcsóbb volt mint az LG. És persze ebben is LG panel van , sőt pletykálják azt is , hogy a Philips válogatja a panelokat.
Szoval szerintem ha fontos az ár , akkor nyugodtan megveheted a Philips-et!Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest