- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnorci71
addikt
válasz
ferenck #78186 üzenetére
Nem nekem is új nekem sem jelezte a Tv
na ezekre kíváncsi leszek
-Stabilitási problémák javítása (újraindítás, lefagyás)- Javítás a csatornarögzítés sikertelensége miatt, mert a merevlemezen nincs szabad hely
Mert hogy azzal már nem is foglalkoztam hogy hiába törlök a HDD-ről a területet nem kapom vissza csak ha formázom a HDD-t -
ClioRS
őstag
válasz
ferenck #76940 üzenetére
és #76936Gabor970
Nekem lejátssza külső vinyóról simán a DV-ket DV-ként (REMUX-ot is) a gyári lejátszó. Wifin, de még USB-s LAN adapteren keresztül is szakadozva játssza le a REMUX DV filmeket (kb 50GB és afelett), de ezt a Plex pl tökéletesen megoldja kábelen. Ami nem REMUX, hanem valami tömörített verzió 4k DV simán megy wifin a gyárival is. -
bnorci71
addikt
válasz
ferenck #75588 üzenetére
gyerek régi tévéjének itt maradt a távja, tökéletesen megy vele és kisebb is, Netflix és hasonló dedikált gomb az nincs de menü EPG, setup home rendben megy
majd számolj be milyen amit rendeltél, ja meg a típusszám, hogy könnyebb legyen megtalálni se ártana
mehet a Philips topikba is -
anrab
addikt
válasz
ferenck #75567 üzenetére
Hang-személyes b.-
virtualizáció ki-
clear dialóg be-
AI hang sz. be-
AI hang sz. egyéni b.-100Hz -8
1 kHz +2
3 kHz +1
A többi 0
Nekem ez jó szokott lenni. Vagy persze valamelyik előre beállított.
Viszont van olyan film amin semmi nem segít. Nem a tv hibája hanem a hangmérnöké.
Múltkor volt egy link ami leírja a problémát.
Hátha belinkeli megint valaki. -
törölt tag
válasz
ferenck #75570 üzenetére
Lehet, hogy teljesen máshogy hívják, a Denonnál pl. Audyssey Dynamic Volume most a neve, ha jól tudom. Center hangerejére gondoltál, nem?
Arra én is adtam +1-2 dB-t, de a lövés-robbanás attól még megrengeti a szobát. Nolan filmeknél volt ez talán a legdurvább, legalábbis számomra.
-
zsozsa74
őstag
válasz
ferenck #75564 üzenetére
Nekem is ilyen van. De ez egy valós probléma? 😁 Úgy hangzik, mintha folyamatosan hangot állítanál...
Szvsz ez egy tök jó kis távkapcs., de lehet, hogy csak azért, mert előtte egy POS9002-esem volt és a távirányítója egy kalap kaki volt. Nagy, nehéz, rossz nyomásponttal, háttérvilágítás nélkül és használatkor pont rá kellett irányítani az egyetlen pontra a tévén, ahol érzékelte. Ahhoz képest ez egy varázspálca...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest