- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Az oled fény szerintem ugyanaz, mint ahogyan egy hagyományos lcd-n is külön van led háttérfény erősség és külön van brightness. Szóval egyik az magának a háttérfénynek az ereje, a brightness pedig a fényerő, amit ha túlhúzol akkor eltolódik a színegyensúly, fakó lesz az egész kép stb. Háttérfény állításnál ilyen nincsen, azt hiába húzod fel nem tudod vele úgy kifakítani a képet, mint a brightness állítással. Szóval egyik kihatással van a konkrét képminőségre míg a másik nincs.
-
alaves
addikt
Tapasztalatom alapján (eddigi 3 OLED-emen), gyárilag elég pontosan beállított referencia fekete van 'brightness:50'-nél. Esetleg 'black crush' miatt szokták 51-52-re húzni, de tényleg lehet olyan is, hogy 49-48 a jó, bár ilyenkor inkább a külső lejátszó (USB-n vagy HDMI-n) beállításánál keresendő a probléma. Nálam pl. a win10+GTX950 alapbeállításokon is 50 a jó.
-
blakey
titán
Minden bemenetre érvényesíteni kell egy beállítást, ebben az esetben a Netflix is egy bemenetnek számít, tehát ott is legyen érvényesítve a beállított képmód. Az élénk mód számomra minden készüléken nézhetetlen és természetesen amellett, hogy a szemet is bántja, maga a készülék is "károsodhat", de napi 1-2 óra nem feltétlenül jelenthet gondot.
-
Mankó
veterán
Nálam amikor a pixel frissítést csinálja, akkor kikapcsoláskor a led nem piros, hanem sárga. Minden 4óra (a használati idők összeadódnak) után lefut egy 10-15 perces etap automatikusan. Aztán 800 vagy 1500 óra használat után egy 1 órás.
Ennél az 1 órásnál talán szólt is menetközben is és kézzel is indíthattam.
Számlálót én nem láttam sehol. -
Strezi
őstag
-
gago1975
őstag
Szia.
Nem akarlak megbántani és nem tudom, hogy neked milyen hangrendszered van otthon de én azt mondom( akinek milliós hangcucca van, lásd aláírás), hogy sima Tv adásoknál PCM 2.0-ál egyáltalán nincs értelme a HM rendszert bekapcsolni.
Figyeld csak meg, hogy egy sima Tv PCM 2.0 jelforrást kiküldöd HM rendszerre és közel állsz a hangfalaidhoz, hogy milyen elmosódott semmit kapsz.
Ha barbár módon ALL STEREO ra állítod ilyenkor a rendszert, akkor meg ááááááá.Más a helyzet ha filmet nézel, na arra elengedhetettlen a jó hang de csak is eredeti hangal, nem szinkronizáltan !!!!
-
sakal83
addikt
Miert Te az esti hiradora vagy a jobaratokra benyomod a hangrendszert? Komolyan kerdezem mert mar lassan igenytelen hulyenek erzem magam hogy nem kapcsolok kulso rendszert egy meccsre
Es ha nekem valaki azt mindja hogy oledet csak filmezesre akkor ne legyen siras a beeges veszelye miatt mert jo ha havonta 2db nezheto film kerul kiadasra igy evente a 48 ora hasznalatnal nem kell a para
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged