- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
huberpe #112973 üzenetére
Az Xbox Cloud teljesen felejthető élmény. LG G3-on próbáltam wifi 6-on, kábelen, 1080p 30 fps. Csúnya grafika, minimális késleltetés, játszható, de inkább csalódás. Nagyon nincs még kiforrva.
Viszont az LG streaming week-ben található Blacknut kellemes csalódás. Appként fel kell telepíteni és regisztrálás nélkül is pörgetheted a kínálatot. Metro 2033 Exodust próbáltam, full hd 60 fps, tükör tiszta graf, akadás mentes. Játékon belül van settings lehetőség, 4k-ban azért már be bereceg. Sokkal jobban, szebben, élvezetesebben futott a Metro, mint az XCloud alatt a Wrc.
Plusz 1 előny, hogy ingyen tehetsz vele egy próbát, bármelyik játékkal enged 30 percet játszani. 400+ játék, az XC-ben kevés a játék is. Előfizuban is csak a fele az XC-nek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
huberpe #112973 üzenetére
Jól használható, de a net és a kiépítés minősége kritikus tényező. Én pár száz órát nyomtam már úgy is, jellemzően autós játékokat. Van némi késés, de nem vészes. Viszont emiatt multira nem ajánlott, pl. CoD és hasonlókra.
Egy próbát megér, hogy nálad mennyire jó, de alapvetően nem vált ki egy konzolt.
Szerk.:
LG -n csak röviden kipróbáltam, jellemzően telefonon vagy Samsung TV -n toltam. -
Sasi001
senior tag
válasz
huberpe #110732 üzenetére
Ha nagyon zavar ezt neked kell eldöntened akkor megpróbálhatod a szervizet. Anno nekem kétszer cseréltek panelt, utánna kaptam csereutalványt. Akkor váltottam QD-oled-re, pont ezek miatt. Mondjuk engem a pink tint jobban zavart. Viszont sok felhasználónak cseréltek panelt és utánna elégedettek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest