- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
KisZozó
üzenetére
Hát hozzáértő nem vagyok, az túlzás, ha az lennék egy stúdióban lennék, én egy mezei átlag ember vagyok, de próbálkozom a lehetőségeimhez mérten és bízom abban hogy ha egyre több tapasztalatom lesz, akkor könnyebben és még jobban fognak sikerülni, kevesebb kísérletezésből. Nem vagyok profi egyáltalán, ezért is szoktam írni hogy esetleg akit érdekel és megnézné aniket épp csinálok, annak szívesen elküldöm. Aztán majd eldönti hogy szerinte, számára tetszik e úgy, amilyen lett. Mindenesetre köszönöm ha Neked és itt a fórumon még néhány embernek tetszettek az eddigiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor