- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na jelentem lezárult a lassan 2 és fél hónapja tartó garanciális huzavonám az alzával, tegnap este írtak, visszautalják a samsung monitor árát.
Na most jön a fejvakarás, hogy mit vegyek helyette.
21:9-es verzióból talán az Alienware lenne az egyetlen értelmes választás mert első generációs 175hz-es panelt már nem szeretnék venni, de az volt nálam egy hónapig a hdr képével nem igazán voltam megelégedve, pedig maga a monitor nagyon tetszett. Meg alzán kívül az oázisnál lehet csak kapni ami értelmes bolt, de ott 400k+ ami finoman szólva is khm kicsit sok. Úgyhogy inkább 32' 4K monitorokban kezdtem el gondolkodni, bár a vga-m még lehet necces ehhez (4070Ti super) de jövőt nézve talán jobb választás.
Eléggé tetszik ez az új ROG Strix OLED XG32UCWG [link] true black glossy woled, ebből van egy olcsóbb 165hz-es panellel szerelt ami pont kijönne a visszautalt összegből. 4k-ban a 240hz talán sok lenne, úgyse tudnám kihajtani jó ideig.
QD oledből milyen alternatívát ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- MSI MPG 346CQRF X24 Monitor
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- MSI 321URX OLED / 32 / 4K / 240hz / 0.03ms
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
21:9-es verzióból talán az Alienware lenne az egyetlen értelmes választás mert első generációs 175hz-es panelt már nem szeretnék venni, de az volt nálam egy hónapig a hdr képével nem igazán voltam megelégedve, pedig maga a monitor nagyon tetszett. Meg alzán kívül az oázisnál lehet csak kapni ami értelmes bolt, de ott 400k+ ami finoman szólva is khm kicsit sok.
Skynet258