- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Na jelentem lezárult a lassan 2 és fél hónapja tartó garanciális huzavonám az alzával, tegnap este írtak, visszautalják a samsung monitor árát.
Na most jön a fejvakarás, hogy mit vegyek helyette.
21:9-es verzióból talán az Alienware lenne az egyetlen értelmes választás mert első generációs 175hz-es panelt már nem szeretnék venni, de az volt nálam egy hónapig a hdr képével nem igazán voltam megelégedve, pedig maga a monitor nagyon tetszett. Meg alzán kívül az oázisnál lehet csak kapni ami értelmes bolt, de ott 400k+ ami finoman szólva is khm kicsit sok. Úgyhogy inkább 32' 4K monitorokban kezdtem el gondolkodni, bár a vga-m még lehet necces ehhez (4070Ti super) de jövőt nézve talán jobb választás.
Eléggé tetszik ez az új ROG Strix OLED XG32UCWG [link] true black glossy woled, ebből van egy olcsóbb 165hz-es panellel szerelt ami pont kijönne a visszautalt összegből. 4k-ban a 240hz talán sok lenne, úgyse tudnám kihajtani jó ideig.
QD oledből milyen alternatívát ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
21:9-es verzióból talán az Alienware lenne az egyetlen értelmes választás mert első generációs 175hz-es panelt már nem szeretnék venni, de az volt nálam egy hónapig a hdr képével nem igazán voltam megelégedve, pedig maga a monitor nagyon tetszett. Meg alzán kívül az oázisnál lehet csak kapni ami értelmes bolt, de ott 400k+ ami finoman szólva is khm kicsit sok.
Skynet258