- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
Köszi a visszajelzést.
Nem vitatom, hogy a natív felbontás és skálázás fontos — de sajnos úgy tűnik, hogy a Mac Mini M2 Pro-val még ezekkel együtt sem produkálja azt a szintű HDR-minőséget, amit az ember várna.Most kipróbáltam egy tippet: AirPlayen keresztül (pl. iPadról) lejátszva a filmeket megjött a várt minőségű kép.
Szóval úgy tűnik, a probléma nem is a monitorral van (1440p-ben is szép képet ad ezzel a lejátszási módszerrel), hanem inkább a macOS/Mac Mini és a kijelző közti kommunikáció sajátossága lehet.A „szutykolás” részt viszont kicsit erősnek éreztem — nem volt célom fikázni sem a monitort, sem más véleményét. Egyszerűen csak leírtam az első benyomásomat.
Azóta egyébként pozitív irányba változott a véleményem, de nem biztos, hogy nálam is eléri majd azt a „wow” szintet, amit sok helyen olvasni.
Az viszont látom, hogy a használati útmutatóban leírtakon túl is ki kell ismerni a működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258