Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Én meg vagyok keresztelve, a párom és a gyerekek nincsenek. A nagyobbik gimis már, a kicsi most választott középiskolát. Amikor a szülőket elhívták pályaválasztási tanácsadásra, ment a szürkeállomány masszírozása, hogy válasszuk a helyi katolikus gimnázium szakmát is adó képzéseit. Nem gáz, ha nem keresztelték meg.
Csak felvételi beszélgetésen belekérdeznek, hogy mennyire nyitott a keresztény vallás irányába. — Őt nem zavarja, hogy kinek mi a vallása, gyakorolja bátran, de őt hagyják ki. Ez meg ott nem fér bele, mert elvárás volna, hogy járjanak istentiszteletre.
Részünkről ennyi, köszi a részvételt — Balu ment inkább egy nyelvi előkészítős technikumba.
Lesz érettségije, szakmája és nagyon jó úton van arrafelé, hogy angolból középfokú nyelvvizsgája.
Engem zavart, hogy még el sem kezdődött az életem, de anno mikor hittan órára kellett járnunk hétvégén, akkor azzal kezdődött a hitoktatás, hogy mi mind bűnösök vagyunk. — Oh wait?! Máris?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest