Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem is próbáld ki.
nekem is iylen markus-om van vagy 6-7 éve, de azért annyira nem jó, a derekat nem támasztja úgy, nem lehet benne olyan egyenesen ülni, ahogy én szeretek egy irodában.
Ez inkább olyan otthoni, gép előtt lazulós szék. Volt egy másik ikeásom, amit még kb. 2005-ben vettem, az sokkal jobb volt.
Ja, és amit szintén megfigyeltem még, hogy a manapság árult Marcus gagyibb, mint az, amit 2015 körül árultak... (keményebb a kartámla, meg ilyenek)Amúgy egy igazán jó irodai szék az olyan 1000 euró, aminél nyilván sokkal olcsóbb az ikeás.
-
parandroid
félisten
Azért próbáld ki előtte, nekem volt, de nem jött be. A mostani Mullfjallet sem az igazi, lehetne kicsit hosszabb az ülőlap, de elmegy. A Langfjallt lehet még érdemes megnézni, de annál is az ülőlap hossza problémás. Asszony egy Skruvstát használ, és nem hajlandó lecserélni. Elsőre elvetemült dolognak tűnik, de ha belegondolsz nem telejsen hülyeség. Főleg, hogy ő azért jóval kisebb, mint egy átlagos férfi méret.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest