- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ez nem így van, teljesen hivatalos a dolog.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kinek a zsebébe?
-
BlacKSouL
addikt
Az miért van, hogy a sparban hónapok óta nem teszik ki a kisüzemi sörészetek egyes új termékeit? MadScientist, Horizont volt legutóbb, hogy kizárólag az utántöltő polcon, lezárt bontatlan papírdobozban találhatók meg. Vannak álllandó termékek tőlük, azok polcosok, de a MS legutóbb oda bekerülő újdonságait, extráit csak a felső polcos dobozból, beárazatlanul tudtam levenni. Rendszeresen, hónapok óta.
-
concret_hp
addikt
én az ilyen kóstolós videókat alapból nem nagyon tudom értelmezni, kivéve ha valami brutál csípős dologról van szó és legalább van mellé show is. csajos verziója a felpróbálnak 20 darab ruhát, a világ másik végén, tehát ha még rá is úsznál akkor is nagyjából 0 eséllyel tudod megvenni

-
gaborbol
őstag
Winkler a 444-nel van es a heti podcastot vezeti , ha valakinek hinayozna. En szeretem.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Zach Dani?
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Évek óta nem láttam tőlük semmit. Amióta Karotta elkezdett valami driftautót építeni kb. Winklerbe nemrég belefutottam, talán pont Mazda 6-ot tesztelt, meg is lepődtem, hogy néha még csinálja. A szakmai részéhez én sem értek, nem is érdekel annyira. Írni viszont tudtak. Jelenlegi autós újságírás felhozatalilag kb nulla. Promócikkek promócikkek hátán, sokéves hírek, meg pletykák, szponzorok popójának fényesre nyalása, és közben megy a sírás, hogy jönnek a pomogácsok, mind meghalunk. Ja, izé, villanyautók.
p
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tenyleg, Winkler? O meg alap dolgokkal se volt tisztaban. Meg az autok is kb. annyira erdekeltek, mint a mososzerek pl. Na mindegy.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Úgy kb Karotta + Winkler óta.
Sajnos őket sem nagyon sorolnám már az értékelhető autós újságíró csoportba, ők is adott értékrend/érdekrend szerint vezetik a pályafutásukat (Karotta elektronyos kampányt folytat, Winkler a politikai meggyőződése szerint nyilatkozik).
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, az igazság szubjektív jellegére utal az igazságérzet szó is.
-
-
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
én nem bírom ezt a vályi pistát...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Öregapám, hisz tudod, hogy az az igazság, amit elhiszünk.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ugyan, Vályi Pista is megmondta, hogy NEM IGAZ!!!
A pánik kitermeli a saját okát, ha volt, ha nem. Ezzel kezdjük.
Csókoltatom azt, aki rájött, hogy a megcsappant dízel-kereslet miatt nem fogy úgy az AdBlue, ahogyan kéne, aztán megnyomta a pánikkeltő gombot, mire az összes hülye elkezdte felvásárolni, mintha nem lenne holnap. Pedig semmiféle AdBlue hiány nem volt és nincs is, ha annyira lenne igény, mint eddig. Ám most hirtelen raktározni akarunk hektoliketereket, annyi meg sehol nincs. És ez aztán olaj a tűzre, bravó!
Három kamionos cimborámmal beszéltem ma és az ország legnagyobb gépkereskedőjével, fogják a fejüket ettől a baromságtól. Ja, az AdBlue romlandó, nem nagyon érdemes ezer litereket elásni. Eddig is volt, most is van, lesz is, ne üljetek fel a pánikkeltő vészmadaraknak. Most voltam a benzinkúton: van, lehet kapni.Annyit elért az az okos seggfej, hogy a szerbek röhögnek a markukba a hülye magyarokon, akik - mint Covid idején a wc-papírt - raklapon veszik tőlük a túlárazott adalékot. Ja, és nyilván emiatt idehaza is drágább lett. Remek üzleti húzás volt.Ne dőljetek be ennek a baromságnak, nem azzal van baj, hogy nincs AdBlue, hanem azzal, hogy 500 Forint felett van a gázolaj b+.Csókoltatom a szakértő, apokalipszis-vészmadár "kollégákat" is, akik rátesznek egy lapáttal.
-
gaborbol
őstag
Koszi

-
parandroid
félisten
-
gaborbol
őstag
Nem film topic de hatha…
Tengerparton all egy lakokocsi, bemennek es bellul 10 meter magas marvany oszlopok vagy 3000 negyzetmeter. “ bentrol nagyobbnak latszik “ megjegyzes vagy valami hasonlo.Csupasz pisztoly kategoria- evjarat talan? Kene ez a jelenet, de az istennek sem talalom.
A vegen talan egy helicopter szetlovi a lakokocsit.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Továbbra is kiválóan szolgál minket is. Bár pár hagyományos merevlemez már kihullott mellőle, de az O'Play még bírja.
-
válasz
parandroid
üzenetére
nálam a pc tévére kötése nem játszik.
nem tudom, miért, de a saját pc-m, és az összes laptopom az elmúlt 10 évben is szaggatott képet ad a Pana plazmán.
a médialejátszóval pedig tökéletes. -
parandroid
félisten
Anyámnál voltunk nyáron, találtam a fiókban egy távirányítót, aszondja asus o’play. Hú, mondom, tényleg, ilyen is van, méghozzá a jobbik, RDP3, te ezt még használod? Á, rég elfelejtette, hogy kell, be se kapcsolta évek óta, amióta van 32-es monitorja, azon néz filmeket, vagy a fullos upc-s csomagból valamit, vagy a sokszáz dvd-je közül a kedvenceket, esetleg youtube a laptopon, vagy az ipaden. Úgyhogy szétszedtem, bedobozoltam, ne egye az áramot, foja a port, meg szaporítsa a kábeldzsungelt. Volt rajta vagy 2 centi vastag por. Pedig anno, valamikor 2010 körül hogy örült neki…
Itthon nekem is rá van kötve a desktop gép a tv-re, szoktuk is használni, de amúgy főleg steaming megy (netflix, vagy amprime) a tv beépített appjával.
p
-
válasz
Lortech
üzenetére
szia, igen, még megvan a Pana plazma, és működik is...
amúgy S20 volt.Most nem azért mondtam, hogy ásd elő a Te médialejátszód, csak érdekességképpen, hogy ~20 e Ft volt, és egy évtizedet működött. PErsze kis egyszerű volt, de mindent tudott, ami kell, vitt mindent, és ez a feliratos betűtípus meg szín meg pozíció és időzítés-állítás is tök profi volt.
Szóval most nagy gondban vagyok, hogy a maiak mit tudnak egyáltalán, és mire cseréljem le
@TothGera: mármint az az ideális, hogy PC-m van, és nem NAS-om, ugye?

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
odaülisebb
-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Király, akkor szerintem az én legoptimálisabb megoldásom az jobb

-
-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az ideálisnál mennyivel jobb a legideálisabb?

-
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
onnan lehet tudni, hogy öregszik az ember, hogy vannak régi cuccai, nekem pl. másodszor kell majd cserélnem párnát az "új" fejhallgatómon ami amúgy 4.5 éves, a régi amit meg használok, ha nem kell az aktív zajszűrés az 12+-1 éves, nem emlékszem teljesen pontosan mikor vettem... de a hajnyíróm is 13-14, a nyomtatóm is 2013 eleji, az előző asztali gépemet (ami amúgy i3-3220 volt) 1 éve adtam faternak, mert beszart az egyik amit használtak (ddr2 ramból
az egyik modul megfeküdt), na azt se tegnapelőtt vettem, de egyébként teljesen jól elvoltam vele, ja és a billentyűzetemre még az van írva, hogy ibm és ps2 portos
. de vannak 8-9 éves cipőim (nyilván amit nem sokat hordok), a papucsaimat meg 2006-ban meg 2007-ben vettem
az "új" országúti bringámat is több mint 5 éve használom, a "melós" meg 15-16 éves 
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az nem semmi, azóta nekem volt egy másik fajta lejátszóm, utána meg a RPI minden szériájából legalább 1 darab. Ha a szívedhez nőtt, előkotrom vmelyik fiók mélyéről az enyémet neked, hátha működik még..

Most gondolok bele, hogy még az akkori Samsung plazmám is megvan, neked megy még a pana plazmád, S30 talán? -
válasz
Tothgera30
üzenetére
nem. De mondjuk igazad van, ez igazából most is egy NAS, csak egy olyan, amin még egy csomó egyéb dolgot is tudok csinálni, pl. dolgozni, zenét hallgatni, videót nézni, stb...
és hát a vinyók kérdéses részei nyilván meg vannak osztva, és így az egyéb laptopokon, médialejátszókon is elérhetőek a lakás bármely pontján. 
@Lortech: képzeld, így 11 év után tönkrement a médialejátszóm is! (a hyundai, ami Neked is volt)
Van, hogy hetekig nem kapcsol be. Aztán mintha mi sem történt volna, jó megint. Valami érintkezési hibája lehet, de hamarosan lehet vennem kell egy másikat.
Szóval most nem tudok doktor house-t nézni, csak ha ő is épp úgy gondolja...
De azért szép kort élt meg, na. -
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hm, nekem Dell monitor mellett nincs gondom.
-
FehérHolló
veterán
Nálam gtx 770 és rtx 3080 is ugyanúgy viselkedik, bár intel cpu-k mellett. Előbbi win7 és win10 alatt, utóbbi csak win10. Ugyanazzal a driverrel is ki lett próbálva. Feléled a rendszer, de képet nem küld a monitorra egyik csatlakozón sem. Több netes forrás is megerősíti, hogy van egy ilyen bug az nvidia driverben.
Dell monitorokkal. Lehet, hogy ez a közös pont.
Ha a fentiek különböző kombinációban való kipróbálásán felül van más ötletetek, akkor szívesen fogadom és kipróbálom.

Szűzen felhúzott rendszernél is előjön. -
válasz
concret_hp
üzenetére
mert szeretem birtokolni a dolgokat. és van köztük egy csomó régi is.
és mert a upc-ra mindig lehet számítani
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
az a baj, hogy a mini pc-be nem fér be az a 3 db 4TB-s vinyó, ami most van

amúgy nyilván i5-re bármikor lecserélhettem volna már, de nem éreztem szükségét a plusz 2 magnak. Tényleg nem. Nem lassú ez a gép egyáltalán.@Vénember: én kérek elnézést. Azt hittem, rajtam kell segíteni, de belátom, önző voltam, ezt az alábbiakban próbálom jóvá tenni
@FehérHolló: akarsz róla beszélni..?
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fura, évek óta semmilyen probléma nincs a Ryzen+GTX párossal ilyen szempontból (sem).
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem nincs közöm az nvidiához...
csak prociba integrált izém van, mert nekem ez is elég volt... -
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
nem vagyok én a bolygó ellensége, de ha arról kell dönteni, hogy legyen-e ma vacsora az asztalon, vagy hogy 100 év múlva lehessen levegőt kapni, akkor nem bonyolult választani.
az nem létezik, hogy a nagy gondolkodók nem látták előre, hogy a műanyag zacskó betiltása más vonalon esetleg kielégíthetetlen keresletet generál, vagy hogy ne számolták volna ki, hogy hánymilló ember lesz munkanélküli, ha elektromos autókat fogunk használni. vagy hogy mégis honnan lesz az áram. és miből lesz jövedéki adó. vagy majd az áramot is színezik \ szőkítik? ha ez az irány, erre pl. miért nincs még kidolgozott válasz?
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Ha holnap elönti az országot a minden folyó, miközben tornádók csapnak le 34°Cban télen akkor sem lesz értelme figyelembe venni a véges erőforrást?
Nem mintha én nem élvezném a jelenlegi felhozatalt és nem gondolnám azt hogy Greta és követői nem százasok, de azért van amiben engedni kell szerintem. -
válasz
parandroid
üzenetére
I explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide....

csak pozitívan, nagyuram.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
köszi a biztatást

ugyanakkor bizonyos dolgok kedvezőtlen változását a politikai döntések sora szüli. europa majd minden országában vannak "zöld pártok", akikre jellemzően nem sokan szavaznak, a világ legnagyobb részén meg nincsenek is ilyenek. namost innen nézve az európai politika olyan irányt követ szívószálastól, műanyag zacskóstól, meg elektromos autóstól, amire nagyjából senki nem kérte őket, és megintcsak a világ nagyobbik része le is szar magasról, ugyanakkor rajtunk européereken röhög, hogyan nehezítjük a saját dolgunkat.
a bevezetett intézkedések másra nem jók, nem mentünk meg egyetlen fókát sem. vagy amit igen, azt meg megeszik mások. -
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Figyu, egy civilizációs csúcson vagyunk, ami nem fenntartható. 6-7 milliárd ember a világon szeretne nyugati jólétben élni, ehhez olyan 1-2 milliárd közel is áll, de erre egyszerűen nincs kapacitás. Szóval hadd szerezzek nálad is pár extra kreditet: ez innét már csak rosszabb lesz.
p
-
Hát köszönöm a hasznos válaszokat
Sokkal okosabb nem lettem.
igen, majd egyszer lecserélem az ivy bridge-t, de úgy őszintén, nekem tök jó. Ez egy netezős, zenehallgatós gép, amin néha dolgozom (excel, word), néha photoshop... soha meg se reccent még, a proci általában 2%-os kihasználtsággal megy és 35 fokos, és az egész pc eszik vagy 30 wattot (tudom, ezt még NEduddkitól tanultam).
Mindegy, ha meghal az alaplap, akkor majd lecserélem....
Egy új rendszert azért majd rárakok, most vagy egy 6 éves 7-es windows van rajta...
de két napja tápot cseréltem a PC-ben, és ott a földön fekve, kábeleket origámizva arra jöttem rá, hogy én már lehet öreg vagyok ehhez a számítógép-összerakási hobbihoz
@Vénember: Mikrobinak már végtelen számú kreditje van nálam
-
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
jól van, most már magnézium sincs.
[link]
aztán majd jön a festékhiány, az üveghiány, meg a gumihiány.
beszarok ettől az autóipartól, komolyan.szerk.:
na, kellett nekem szemlézni a sajtót. papírhiány is van [link] még szerencse, hogy az nem kell az autókhoz. bár lehet, hogy a kézikönyvek el nem készülte miatt majd leáll egy két gyár...azért amikor a műanyagzacskót betiltották, senki nem számolt utána, hogy lesz-e elég papír, vagy akármi helyettesíteni? bambusz talán korlátlanul elérhető a világon, hogy most abból készül az eldobós eszcájg? vagy csak lassan ébrednek a bambuszvédők?
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha jól tudom, ilyenkor RAM-ban tartja az adatokat, azokat hagyja áram alatt. Úgyhogy vagy RAM, vagy alaplap, vagy valami windows-, vagy driver-frissítés óta nem úgy működik valami, mint korábban. Szóval kb bármi lehet, de valami rossz, ja.
Ezért a segítségért sok kreditre ne számíts főkukactól.

fokukac: Vegyél új gépet, az a tuti, pörgetni kell a gazdaságot, ne fukarkodj.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ha jól tudom, ilyenkor RAM-ban tartja az adatokat, azokat hagyja áram alatt. Úgyhogy vagy RAM, vagy alaplap, vagy valami windows-, vagy driver-frissítés óta nem úgy működik valami, mint korábban. Szóval kb bármi lehet, de valami rossz, ja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3gen i3-at amúgy épp aktuális már frissíteni, azóta azért sok minden történt az iparágban. Egyelőre ez a ‘még használható’ minimum, de azért ezek is 8 évesek már…
Kisebbik lyányka épp mostanában kezdett el blenderrel szórakozni a 3gen i5-ös gépén (8gb ram + valami low profile, sims4 konform vga), van is most sírás, hogy küzd a hardver vele.
p
-
Hello, a t. számítógépbuzi társaságtól szeretnék kérdezni.
Van egy régi pc-m. Nem mai darab, Ivy bridge, i3-3250, Asrock B75 Pro3-M alaplappal.
Eddig tök faszán működött, sose volt vele semmi bajom.
Újabban azt csinálja, hogy nem jön vissza sleep-ből, lefagy, újraindul. Amíg megy, továbbra sincs semmi baja, csak ha elmegy aludni, akkor 10-ből 3-szor nem ébred fel rendesen.
Szerintetek ez miért lehet?Azért zavaró, mert gyakorlatilag ki se szoktam kapcsolni, mindent otthagyok, és utána folytatom, akár egy-két nappal később.
köszi az ötleteket...
-
tildy
nagyúr
-
parandroid
félisten
Igen, én is a régi filmeket, sorozatokat hiányolom a leginkább. Másrészt pedig teljesen rapszodikus, némelyik ‘klasszikus’ hol megjelenik, hol eltűnik, teljesen követhetetlen. Régi filmek minősége is hagy kívánnivalót maga után néha. És akkor ott a nyelv kérdése. Vagy eredeti nyelv, vagy felirat nincs hozzá. Hallássérültként nem vicces, némelyik filmnek olyan a hangmérnöki munkája, hogy esélyem sincs egy büdös szót sem megérteni belőle.
p
-
válasz
ladybug
üzenetére
És ez sok vagy kevés?
Praktikusan 15 éves, neves filmeket már sokszor nem lehet elérni. Torrenten ennek többszöröse érhető el.
Én is előfizetek ezekre a szolgáltatásokra, de tény, hogy foghíjasak.
Random példa: nézd meg, hogy Philip Seymour Hoffman-nak hány filmje elérhető az összesből. Pedig ő aztán igazán híres színész.
-
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan üveg, ami 1250x600 mm-es síktáblában legyártható, biztonsági(ragasztott vagy drótra öntött) , teljesen átlátszó, és extrém kopásálló? Extrém alatt itt ipari szemcseszórót kell érteni, acél sörétekkel. A sima 6 mm-es drótosüveg felét 3 hét alatt megeszi, és már kiáll a drót, lyukad, törik az üveg.
Nem közvetlen szórást kap, csak visszaverődőt. "csak" -
Vérboci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
csak Kína leszarja a "zöldséget" az EU meg nem.
-
Vérboci
addikt
megbolondult a világ [link]
csip nincs, acél nincs, gáz és benzin van de drága, és most kifogy az adblue is.
kurva zöld világ lesz ez. csak sajnos éhen döglünk benne a getzibe. -
ToBeY
nagyúr
Úgy néz ki Románia után itthon is bevezeti Digi a 10Gbps internetet. [link]
Azt nem tudom hogyan lehet majd kihasználni itthoni környezetben - de csak jó lesz valamire
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

az egyik modul megfeküdt), na azt se tegnapelőtt vettem, de egyébként teljesen jól elvoltam vele, ja és a billentyűzetemre még az van írva, hogy ibm és ps2 portos
. de vannak 8-9 éves cipőim (nyilván amit nem sokat hordok), a papucsaimat meg 2006-ban meg 2007-ben vettem