Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
onnan lehet tudni, hogy öregszik az ember, hogy vannak régi cuccai, nekem pl. másodszor kell majd cserélnem párnát az "új" fejhallgatómon ami amúgy 4.5 éves, a régi amit meg használok, ha nem kell az aktív zajszűrés az 12+-1 éves, nem emlékszem teljesen pontosan mikor vettem... de a hajnyíróm is 13-14, a nyomtatóm is 2013 eleji, az előző asztali gépemet (ami amúgy i3-3220 volt) 1 éve adtam faternak, mert beszart az egyik amit használtak (ddr2 ramból
az egyik modul megfeküdt), na azt se tegnapelőtt vettem, de egyébként teljesen jól elvoltam vele, ja és a billentyűzetemre még az van írva, hogy ibm és ps2 portos
. de vannak 8-9 éves cipőim (nyilván amit nem sokat hordok), a papucsaimat meg 2006-ban meg 2007-ben vettem
az "új" országúti bringámat is több mint 5 éve használom, a "melós" meg 15-16 éves 
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az nem semmi, azóta nekem volt egy másik fajta lejátszóm, utána meg a RPI minden szériájából legalább 1 darab. Ha a szívedhez nőtt, előkotrom vmelyik fiók mélyéről az enyémet neked, hátha működik még..

Most gondolok bele, hogy még az akkori Samsung plazmám is megvan, neked megy még a pana plazmád, S30 talán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az egyik modul megfeküdt), na azt se tegnapelőtt vettem, de egyébként teljesen jól elvoltam vele, ja és a billentyűzetemre még az van írva, hogy ibm és ps2 portos
. de vannak 8-9 éves cipőim (nyilván amit nem sokat hordok), a papucsaimat meg 2006-ban meg 2007-ben vettem