Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp
    addikt

nem. De mondjuk igazad van, ez igazából most is egy NAS, csak egy olyan, amin még egy csomó egyéb dolgot is tudok csinálni, pl. dolgozni, zenét hallgatni, videót nézni, stb... :) és hát a vinyók kérdéses részei nyilván meg vannak osztva, és így az egyéb laptopokon, médialejátszókon is elérhetőek a lakás bármely pontján. :)

@Lortech: képzeld, így 11 év után tönkrement a médialejátszóm is! (a hyundai, ami Neked is volt)
    Van, hogy hetekig nem kapcsol be. Aztán mintha mi sem történt volna, jó megint. Valami érintkezési hibája lehet, de hamarosan lehet vennem kell egy másikat.
    Szóval most nem tudok doktor house-t nézni, csak ha ő is épp úgy gondolja...
    De azért szép kort élt meg, na.

onnan lehet tudni, hogy öregszik az ember, hogy vannak régi cuccai, nekem pl. másodszor kell majd cserélnem párnát az "új" fejhallgatómon ami amúgy 4.5 éves, a régi amit meg használok, ha nem kell az aktív zajszűrés az 12+-1 éves, nem emlékszem teljesen pontosan mikor vettem... de a hajnyíróm is 13-14, a nyomtatóm is 2013 eleji, az előző asztali gépemet (ami amúgy i3-3220 volt) 1 éve adtam faternak, mert beszart az egyik amit használtak (ddr2 ramból :Y az egyik modul megfeküdt), na azt se tegnapelőtt vettem, de egyébként teljesen jól elvoltam vele, ja és a billentyűzetemre még az van írva, hogy ibm és ps2 portos :DD. de vannak 8-9 éves cipőim (nyilván amit nem sokat hordok), a papucsaimat meg 2006-ban meg 2007-ben vettem :Y az "új" országúti bringámat is több mint 5 éve használom, a "melós" meg 15-16 éves :Y

Új hozzászólás Aktív témák