Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
update: azóta kisebb megszakításokkal zömmel működött a médialejátszó. Kicsit átpakolgattam, átdugdostam a kábeleket, jó lett.
Működött megint 2-3 hónapot hibátlanul. Aztán most már lassan 2-3 hete megint le-le fagy, el sem indul.... nem próbálom egy hétig, aztán egyszer csak bekapcsol, és tökéletesen megy napokig.... Aztán újra. A sorozat-rész közepén egyszer csak kikapcs, és utána el sem indul....most jutottam el oda, hogy elegem van, és lecserélem.
Csak nem tudom, mit vegyek helyette. Amiket ma árulnak, azok ilyen 70 80 k-nál indulnak, de nekem igazán nincs szükségem sem 4k-ra, sem HDR-re, sem installálható appokra, van chromecast a netflixnek, hbo-nak, youtube-nak, van streameres erősítőm a zeneszolgáltatásoknak...szóval kicsit tanácstalan vagyok.
De lehet, hogy veszek valami használt dűnét vagy popcornt olcsón, azt' jónapot...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest