Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Asszony nekem is kiadta a parancsot, hogy a korábbi stratégia, miszerint lekondizzuk a lakást és lefekszünk úgy, hogy beállítjuk egy órás időzítőre nem jó: egész éjszaka kell menjen. Ráadásul lehetetlenül alacsony hőmérsékletre van állítva, így tényleg egész éjszaka megy, én konkrétan már fázom, ő meg csak így tud aludni.

ToBeY: ez valami ősi beidegződés lehet a nőknél, mert nálunk is pamut póló, pizsama nadrág és téli dunyha van rendszeresítve még most is. mondani sem kell, én bőrben alszok. a sajátoméban.
joamilestoné: szerinted mennyit lehet így fogni a pénzen? Mi teletállal/jófalattal oldjuk meg, úgy az ebéd kettőnkre 5 napra 10-12k HUF környékén áll meg. Hétvégente össze szoktunk dobni valamit, de csak hüledezünk, mennyire drága még úgy is, és mivel nem vagyunk rutinosak, sok időt is elvisz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest