- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
ja persze, én a fényre értettem

a lehető legkevesebb dolgot vesszük meg mi is, ami ipari szenny, és marketing által hypeolt.
a piacon szépen megvesszük a babot borsót csicseriborsót paprikát paradicsomot cukkinit padlizsánt tököt diót tökmagot kesudiót lencsét vöröslencsét belugalencsét kölest quinoát bulgurt rizst barnarizst feketerizst vörös rizst céklát karalábét zellert gombát répát gyökeret krumplit édesburgonyát spenótot sóskát salátát, almát körtét barackot banánt meggyet cseresznyét áfonyát, kivéve ha ezek közül amit tudunk, nem szüreteljük éppen a kertben.
lisztet a jóbarátomtól vásárolunk, és sokszor a tésztát is magunk készítjük. kókusztejet szoktunk vásárolni, meg nyilván bab/csicseri/paradicsom konzervet, meg fűszereket a bazsalikom/zsálya/oregano/menta kivételével, de szerintem pesti úrinéphez képest elég keveset megyünk boltba, hacsak nem SÖR.

Új hozzászólás Aktív témák
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest