Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
én együtt érzek... Nekem sosem hatott semmi az ilyen emberek ellen. Vagy megvártuk, míg elköltöznek, vagy mi költöztünk.
Egyszer 2003-ban anyukáméknál a szomszéd ház felét megvette egy cigány, és meg akarta venni a másik felét is, hogy társasházat építsen, de annak a tulaja nem akarta eladni. Ezért oláh cigányokat költöztetett a házrészbe, azzal a céllal, hogy majd akkor eladja neki, ha elviselhetetlenné teszi az életét (és a mienket) Éjszaka érkeztek, úgy éjjel 2-kor, először azt hittem, csak részegek az utcán, de nem, ott maradtak. Úgy 5-6 felnőtt férfi volt, valami furcsa nyelven karattyolva üvöltöttek teli torokból hajnalig, mulatóssal. Ilyen volt a nyitás. Másnap megjöttek az asszonyok és a gyerekek, még 15-en. (olyan 60-80 m2-es házrészről volt szó). Ezek ott laktak másfél évig. A férfiak Ausztriában dolgoztak, amikor elmentek egy hétre akkor viszonylag nyugodt volt, a baj akkor volt, amikor hazajöttek.... Az üvöltözés általános volt... volt, hogy láttam, hogy ott szarnak az udvaron... az idők folyamán egy 3-4 méter magas szemét-dombot képeztek az udvaron...
Ennek a másfél évnek a csúcsa az volt, amikor egyszer karácsonykor az egyik férfi a mínusz 2 fokban, félmeztelenül, egy nagykéssel a kezében (!) kergette az asszonyt az udvaron, körbe körbe.
Mint egy Kusturica filmben...
Na, akkor kihívtam a rendőröket, de ki se jöttek. Szerencsére nem halt meg senki.
Mindegy, ez most csak eszembe jutott. Szerencsére ez egy másik házban volt, az utca túloldalán, de azért így is elég eseménydús időszak volt....
El se tudom képzelni, milyen az, ha ezt tényleg a fal túloldalán tolják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest