- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
céges sztorik újabb epizód: nyáron nagy dirrel durral beharangoztók, hogy ha bármire szükségünk van az otthoni munkához, akkor szóljunk és küldi a cég. aztán persze a process tartalmazta azt a részt, hogy egy brit nénivel beszéljél, hogy ez neked kell (irodai köznyelvben ő lett a székes néni), aki persze az emberek 90%ának megmondta, hogy hát neked nincs is szükséged székre, teljesen jó a setupod

aztán novemberben eltört a székem, megírtam, hogy overusage, mert heti 40 órával többet ülnék rajta, mint amúgy, úgyhogy akkor plz most. mindezt sikerült is berendelni dec 17-én, persze egy brit beszállítótól. nyilván kitalálható, hogy sikerült-e feladni brexit előtt. úgyhogy most ott tartok, hogy a székhez van egy tracking szám, ami szerint még nincs is a fuvarozónál az áru, és van egy notitartó, amit feladtak 8án, eljutott frnakfurtba 15én, ma meg küldtek egy emailt, hogy akkor a vámeljárás az 5000ft + áfa (kb 16 font). a cucc amúgy 25 font, szóval áfát is kell rá fizetni (6.75 font), szóval be kéne csengetni 22.75 font adót, és amúgy a 2. naptól felszámolnak még 1 kis aprót, mint tárolási díj (1200 + áfa szóval kb. 4 font / nap). ugye vagy az van, hogy a cég elutalja (2 nap alatt pontosan 0% eséllyel intéződik el), vagy én kifizetem a futárnak kp-ban (bankkártyával nem lehet) +2.5% fee fejében és talán egy röpke 2-3 hét múlva küldenek egy számlát (ha szerencsém van, akkor hozzám és nem a céghez), amit a belső rendszerbe feltölthetek és ha szerencsém van / sokat basztatom a megfelelő embereket, akkor egy 4-5 hét múlva visszautalnak nekem
az egészre csak én eddig olyan 4-5 órát basztam el, és a szék még belátható távolságra sincs. könnyen ki lehet számolni, hogy mindez megérte

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest