Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Karanténom tegnap lejárt, ma már szabad vagyok. Alapvetően pár nap után már semmi gondom nem volt. Némi kóválygó szédülés, enyhe fejfájás még mindig van néha, meg 60 fölé került a nyugalmi pulzusom, de ezt mind betudom annak, hogy 16 napig csak ültem a kanapén, és semmit nem csináltam. Fel is szedtem megint 3 kilót.
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.Amúgy borzasztóan hálás vagyok a kutyáinknak, ha ők nincsenek, és nem mehettem volna ki naponta 3x egy rövid sétára, mostanra teljesen begolyóztam volna.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.