Hirdetés
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Karanténom tegnap lejárt, ma már szabad vagyok. Alapvetően pár nap után már semmi gondom nem volt. Némi kóválygó szédülés, enyhe fejfájás még mindig van néha, meg 60 fölé került a nyugalmi pulzusom, de ezt mind betudom annak, hogy 16 napig csak ültem a kanapén, és semmit nem csináltam. Fel is szedtem megint 3 kilót.
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.Amúgy borzasztóan hálás vagyok a kutyáinknak, ha ők nincsenek, és nem mehettem volna ki naponta 3x egy rövid sétára, mostanra teljesen begolyóztam volna.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kutya topik
- E-book olvasók
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DJI topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.