Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Nem akrtam mind ezt beiirni, de tessek:
2 honapja megjelent a holgy a szerverszobanal, hogy a sajat otthoni laptopja beszart (alaplap elkoszont)es hogy o Floridaba megy masnap (szabadsag+felmondasi ido) es jaja a csaladi kepek, a dokumentumok,ki tudnam-e segiteni, nincs ideje laptopot venni.
Kibanyasztam a vinyot a laptopjabol, es attoltam minden szemelyes cuccat egy 0 perces uj ceges laptopra( 500 GB csak a kepek mappa. 2 orat siman beletoltam, masnap reggel jott nagy halas, majd hozza, csa.
Hetfon hiv, hogy a Covid miatt fel bejonni az irodaba, menjuk mar ki a HAZAHOZ es hozzuk vissza a ceges laptopot, plusz volt ideje megvenni az uj laptopjat, toljuk mar arra at az OTTHONI cuccait.
Egy szot sem szolt, kibontjuk a lapatopot es igy kerult elo, ahogy a fenykepen latod.
Felhivom, nem bunkon , tenyleg normalisan es kerdem, mit tortent a lapatoppal?
Semmi, ez egy szar, nem volt baleset, nem dobta le semmi, az asztalon hasznalta normalisan es szetesett.
Mondom, esetleg a repulon amikor jottel vissza Floridabol a csomagterben utazott a laptop es ott lett ilyen a szokasos dobalastol?
Nem. Kezipoggyaszban volt, ez egy szar.
OK.19 ev alatt nem lattam meg ilyet, van egy kistermetu kutyaja, arra godoltam talan az ragta ossze.
Ujabb 2 ora , vissza a cuccait, befejezni az elotelepitett laptopot. Kollega kivitte a a holgy HAZAHOZ, es egy ora mulva jott a telefon, hogy az otthoni all in one nyomtato scanner resze nem kuldi a kepet a sajat LAPTOPJARA!
Na ezek utan irtam tegnap.hogy kiadjam a mergemet.
Szerencsere, a manager aki jovahagyta a laptop kiadasat tartja erte a hatat nem en, en csak kb 5-6 orat buktam a dolgon, mert rendes akartam lenni.
El kellett volna hajtani, hogy a ceges szabaly alapjan, sajat cucc nem kerul ceges eszkozre es csa. Sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest