Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És ha nem folyamatos? Nem MINDIG kapok így fura reklámegyezéseket, hanem csak feltűnően gyakran, és pont azért és akkor tűnik fel, mikor fura. De
Az agyam átsiklik afelett, hogy ha a célzott reklámok engedélyezése mellett amiket böngészek, arról megjelennek a relevánsnak tartott hirdetések, mert tudom, hogy bőven van összefüggés. Azt nehezebb puszta véletlennek tulajdonítani, hogy egy speciális téma esetében a sokkal speciálisabb hirdető, márka, termék jelenik meg konkrétan.
Tehát a Vissza a jövőbe filmben megjelenő Gamble House nevének kimondása után(amire sem én, sem családtagjaim garantáltan nem kerestek rá az azt megelőző 3-4 évben) nem Avon, nem Garnier, nem Coty, nem Nivea hirdetés jelent meg, hanem Procter&Gamble. Amilyen előtte soha. Nem piros dacia, de feltűnt volna ha lett volna. Pont mert szokatlan. Önmagában a p&g megjelenése is szokatlan és feltűnt volna.
A legutóbbi esetben nem MVM, nem JAS, nem Budapesti Energiakereskedő jelent meg, hanem elmű-émász. Amire lehetne magyarázat, hogy 5 hónapja telepítettem a cég appját, és csak éppen most esett le a rendszernek, hogy na akkor hirdessünk már rá facebookon is.De persze tudom, a világ abból áll fenn, hogy semmilyen esemény mögött nincs semmilyen összefüggés, nincs ok-okozat, nincs következmény, a világ keletkezése és a létezése is folyamatosan véletlenszerűen következő események sora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest