Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És ha nem folyamatos? Nem MINDIG kapok így fura reklámegyezéseket, hanem csak feltűnően gyakran, és pont azért és akkor tűnik fel, mikor fura. De
Az agyam átsiklik afelett, hogy ha a célzott reklámok engedélyezése mellett amiket böngészek, arról megjelennek a relevánsnak tartott hirdetések, mert tudom, hogy bőven van összefüggés. Azt nehezebb puszta véletlennek tulajdonítani, hogy egy speciális téma esetében a sokkal speciálisabb hirdető, márka, termék jelenik meg konkrétan.
Tehát a Vissza a jövőbe filmben megjelenő Gamble House nevének kimondása után(amire sem én, sem családtagjaim garantáltan nem kerestek rá az azt megelőző 3-4 évben) nem Avon, nem Garnier, nem Coty, nem Nivea hirdetés jelent meg, hanem Procter&Gamble. Amilyen előtte soha. Nem piros dacia, de feltűnt volna ha lett volna. Pont mert szokatlan. Önmagában a p&g megjelenése is szokatlan és feltűnt volna.
A legutóbbi esetben nem MVM, nem JAS, nem Budapesti Energiakereskedő jelent meg, hanem elmű-émász. Amire lehetne magyarázat, hogy 5 hónapja telepítettem a cég appját, és csak éppen most esett le a rendszernek, hogy na akkor hirdessünk már rá facebookon is.De persze tudom, a világ abból áll fenn, hogy semmilyen esemény mögött nincs semmilyen összefüggés, nincs ok-okozat, nincs következmény, a világ keletkezése és a létezése is folyamatosan véletlenszerűen következő események sora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest