- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Vivo X300s lesz az, amit eddig X300 Maxként emlegettek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És ha nem folyamatos? Nem MINDIG kapok így fura reklámegyezéseket, hanem csak feltűnően gyakran, és pont azért és akkor tűnik fel, mikor fura. De
Az agyam átsiklik afelett, hogy ha a célzott reklámok engedélyezése mellett amiket böngészek, arról megjelennek a relevánsnak tartott hirdetések, mert tudom, hogy bőven van összefüggés. Azt nehezebb puszta véletlennek tulajdonítani, hogy egy speciális téma esetében a sokkal speciálisabb hirdető, márka, termék jelenik meg konkrétan.
Tehát a Vissza a jövőbe filmben megjelenő Gamble House nevének kimondása után(amire sem én, sem családtagjaim garantáltan nem kerestek rá az azt megelőző 3-4 évben) nem Avon, nem Garnier, nem Coty, nem Nivea hirdetés jelent meg, hanem Procter&Gamble. Amilyen előtte soha. Nem piros dacia, de feltűnt volna ha lett volna. Pont mert szokatlan. Önmagában a p&g megjelenése is szokatlan és feltűnt volna.
A legutóbbi esetben nem MVM, nem JAS, nem Budapesti Energiakereskedő jelent meg, hanem elmű-émász. Amire lehetne magyarázat, hogy 5 hónapja telepítettem a cég appját, és csak éppen most esett le a rendszernek, hogy na akkor hirdessünk már rá facebookon is.De persze tudom, a világ abból áll fenn, hogy semmilyen esemény mögött nincs semmilyen összefüggés, nincs ok-okozat, nincs következmény, a világ keletkezése és a létezése is folyamatosan véletlenszerűen következő események sora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Android játékok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest