Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz emvy #75682 üzenetére

És ha nem folyamatos? Nem MINDIG kapok így fura reklámegyezéseket, hanem csak feltűnően gyakran, és pont azért és akkor tűnik fel, mikor fura. De
    Az agyam átsiklik afelett, hogy ha a célzott reklámok engedélyezése mellett amiket böngészek, arról megjelennek a relevánsnak tartott hirdetések, mert tudom, hogy bőven van összefüggés. Azt nehezebb puszta véletlennek tulajdonítani, hogy egy speciális téma esetében a sokkal speciálisabb hirdető, márka, termék jelenik meg konkrétan.
    Tehát a Vissza a jövőbe filmben megjelenő Gamble House nevének kimondása után(amire sem én, sem családtagjaim garantáltan nem kerestek rá az azt megelőző 3-4 évben) nem Avon, nem Garnier, nem Coty, nem Nivea hirdetés jelent meg, hanem Procter&Gamble. Amilyen előtte soha. Nem piros dacia, de feltűnt volna ha lett volna. Pont mert szokatlan. Önmagában a p&g megjelenése is szokatlan és feltűnt volna.
    A legutóbbi esetben nem MVM, nem JAS, nem Budapesti Energiakereskedő jelent meg, hanem elmű-émász. Amire lehetne magyarázat, hogy 5 hónapja telepítettem a cég appját, és csak éppen most esett le a rendszernek, hogy na akkor hirdessünk már rá facebookon is.

De persze tudom, a világ abból áll fenn, hogy semmilyen esemény mögött nincs semmilyen összefüggés, nincs ok-okozat, nincs következmény, a világ keletkezése és a létezése is folyamatosan véletlenszerűen következő események sora.

Új hozzászólás Aktív témák