Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

már az összevetést sem értem. Aspen, Colorado? Hogy jön ez most ide? Mennyibe kerül oda menni? Egy kontinensnyi ország egyik legnagyobb síterepe. Hogy jön ez most ide?

Igen, jó drága lett a Balaton, de azért ez elég szelektív, ha akarsz, akkor el tudsz lenni akár néhány ezer Ft-ból is, de 100 e ft-ból is.
    Ha a horvát tengerparton ülök be egy étterembe, azért az még mindig drágább, érzésem szerint. De ha dán barátunk a francia riviéra vagy netán a garda-tó árszínvonalával akarja összevetni, nyilvánvalóan számszerűen cáfolható ez az állítás.

Uui. amúgy üzenem neki, hogy Mecadónia OHdrid-i tó, annál olcsóbb helyen nem nagyon voltam még európában, ami amúgy ilyen turistás és tavas, strandos...

No meg azért azt tegyük hozzá, hogy turisztikai rangsorban, meg látogatottságban hol van a balaton (vagy akár budapest) amsterdamhoz képest (vagy berlinhez, vagy párizshoz, milánóhoz, de akár a garda, vagy a bodeni tóhoz. Ok, hogy nekünk a riviéra (bár valójában az már rég az adria), de fájdalmasan nulla, ha valamit tényleg mutatni kell, és nem csak a tóban, meg a panorámában gyönyörködni.

Zalai gyerek vagyok, nekem mindig Keszthely volt a legközelebbi ‘város’, de ahogy épül le az elmúlt években, és válik egy lerobbant szellemvárossá, azt nézni is szomorú.

p

Új hozzászólás Aktív témák