Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
rushty
üzenetére
teljesen értelmetlen hsz-ek jönnek tőled, próbálom megérteni miről van szó, de nem megy
azt mondtad odaát ha magyar szót hallanak, megvernek. megkérdeztem tapasztalatból beszélsz-e, erre azt mondod te csak Csehszlovákiában jártál... teljesen irreleváns.
miután erre rámutattam, azt mondod semmilyen attrocitás nem ért.
ergo nem tapasztalatból mondtad, amit mondtál, tehát a kérdésemre a válaszod nem. én itt megelégedtem volna - de te ezután belinkeltél egy "el lehet menni az országból" linket, amit nem tudok összekötni az eredeti témával, miszerint odakint megvernek, de te ezt nem tapasztaltad még.
felvázoltam, hogy nem értem, hogy jön ez ide, erre rakcióként írod, hogy számodra ha valaki szlovákiai, az csak hátrány.
vagy én iszok keveset, vagy te sokat, de rohadtul nem értelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest