Hirdetés
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
valakinek megvan a Vikifőni száma? azt írja a közlönyben, hogy holnaptól hogyaszondjahogy:
"Az e rendelet hatálybalépésétől a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről
szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 8. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott
védelmi intézkedés hatályának időtartama alatt az általános forgalmi adó mértéke az adó alapjának 5 százaléka
azon elvitelre vagy házhoz szállítással értékesített étel- és italforgalomra, mely étkezőhelyi vendéglátás keretében
történő értékesítés esetén az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.)
3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sora alapján az Áfa tv. 82. § (2) bekezdése hatálya alá tartozna."Megkérdezném, hogy akkor az eddig 27on értékesítendő sörborkólaviszki is mehet 5%on? hiszen italforgalom...
dilettánsdurvaéletbemár.
VAGY
én vagyok a gyökér és ne molvastam el a 3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sorát, hogy kiderüljön, mi is tartozik az Áfa tv. 82 (2) bekezdése hatálya alá.... nevezetesen, az alkohol és előre gyártott üdítőital továbbra is 27 marad, vagy lemegy 5re, de annak semmi értelme, mert én 27et fizetek utána a beszállítónak?
vagy inkább iszok még egyet PASZMEKH mert ez már tényleg kezd durvánsok lenni...
ja, de hétvégén ügyeletes vagyok... és ezekkel a kérdésekkel kell majd szembesülnöm,...
nem iszok még egyet.
KETTŐT ISZOK, TÜSKÉVEL vázze
szerk:
ja, a közlöny nincs aláírva. WELL FUCKING DONE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest