Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
valakinek megvan a Vikifőni száma? azt írja a közlönyben, hogy holnaptól hogyaszondjahogy:
"Az e rendelet hatálybalépésétől a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről
szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 8. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott
védelmi intézkedés hatályának időtartama alatt az általános forgalmi adó mértéke az adó alapjának 5 százaléka
azon elvitelre vagy házhoz szállítással értékesített étel- és italforgalomra, mely étkezőhelyi vendéglátás keretében
történő értékesítés esetén az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.)
3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sora alapján az Áfa tv. 82. § (2) bekezdése hatálya alá tartozna."Megkérdezném, hogy akkor az eddig 27on értékesítendő sörborkólaviszki is mehet 5%on? hiszen italforgalom...
dilettánsdurvaéletbemár.
VAGY
én vagyok a gyökér és ne molvastam el a 3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sorát, hogy kiderüljön, mi is tartozik az Áfa tv. 82 (2) bekezdése hatálya alá.... nevezetesen, az alkohol és előre gyártott üdítőital továbbra is 27 marad, vagy lemegy 5re, de annak semmi értelme, mert én 27et fizetek utána a beszállítónak?
vagy inkább iszok még egyet PASZMEKH mert ez már tényleg kezd durvánsok lenni...
ja, de hétvégén ügyeletes vagyok... és ezekkel a kérdésekkel kell majd szembesülnöm,...
nem iszok még egyet.
KETTŐT ISZOK, TÜSKÉVEL vázze
szerk:
ja, a közlöny nincs aláírva. WELL FUCKING DONE.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest