Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

valakinek megvan a Vikifőni száma? azt írja a közlönyben, hogy holnaptól hogyaszondjahogy:

"Az e rendelet hatálybalépésétől a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről
    szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 8. § (1) és (2) bekezdésében meghatározott
    védelmi intézkedés hatályának időtartama alatt az általános forgalmi adó mértéke az adó alapjának 5 százaléka
    azon elvitelre vagy házhoz szállítással értékesített étel- és italforgalomra, mely étkezőhelyi vendéglátás keretében
    történő értékesítés esetén az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.)
    3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sora alapján az Áfa tv. 82. § (2) bekezdése hatálya alá tartozna."

Megkérdezném, hogy akkor az eddig 27on értékesítendő sörborkólaviszki is mehet 5%on? hiszen italforgalom...

dilettánsdurvaéletbemár.

VAGY

én vagyok a gyökér és ne molvastam el a 3. számú melléklet II. részében foglalt táblázat 3. sorát, hogy kiderüljön, mi is tartozik az Áfa tv. 82 (2) bekezdése hatálya alá.... nevezetesen, az alkohol és előre gyártott üdítőital továbbra is 27 marad, vagy lemegy 5re, de annak semmi értelme, mert én 27et fizetek utána a beszállítónak?

vagy inkább iszok még egyet PASZMEKH mert ez már tényleg kezd durvánsok lenni...

ja, de hétvégén ügyeletes vagyok... és ezekkel a kérdésekkel kell majd szembesülnöm,...

nem iszok még egyet.

KETTŐT ISZOK, TÜSKÉVEL vázze

szerk:

ja, a közlöny nincs aláírva. WELL FUCKING DONE.

Új hozzászólás Aktív témák