- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Csak engem irritál ez a felhajtás, ami LL Junior körül van? A történet egymondatos, a kemény tényt tudom, ha nem olvasok, nem nézek hírt, akkor is szembejön az emberrel. DE! Azóta is minden tele van, ott a szalagcím, hol ő, hol az ex(?)-asszony, hol az ügyvéd nyilatkozik, üzengetnek ide-oda, megy a tévészereplés, a Sparban minden nap más, új infó az újságos standon a címlapokon. Biztos, hogy ez érdekel bárkit is? Miért kell ezt nyilvánosság elé vinni? Napi szinten történnek hasonló dolgok. Unokatestvéremet is halálra gázolták szabályosan a zebrán, a gázoló utána még szoláriumba ment, azóta nem tudom, hol tart az ügye, mi lett vele. Pedig ez még személyesen is érint. Mégsem nyilatkozgatok a tévében. Tényleg ez érdekli az embereket? Tényleg jó ez LL Juniornak, a családnak? Egyedül a másik gyereket sajnálom, hogy ilyen kretének között kell felnőnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest