- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Az a durva, hogy én 4 évvel ezelőtt, 2005-ben 16 ezerért vettem meg egy akkori napijegyet, ráadásul hétvégi napra szólt volt, amire alapból drágább a jegy a nagyobb látogatói szám miatt. Mellesleg pedig nem sírok, csak egyszerűen hiányolom a lemezlovasokat a palettáról ennyi, mert én az ő elektronikus zenéiken nöttem fel, és szeretem a mai napig, pl Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Nero, stb. De idén egy ilyen nevet se látok. Félre értés ne essék, a rockal sincs bajom, mert ott van a Limp Bizkit, aki idén meg a Volton lépett fel, akkor a Hollywood Undead. Foo Fighterst meg sosem hallgattam. De visszatérve a Szigetre mint témára kint a Gyros valami 2000-3000 ft környékén van/volt amikor utoljára kint voltam, azzal úgy jól lehet lakni, jégkása meg 700ft. De lehet hogy ezek is drágultak a jegyárak mellett, szóval erős túlzás volt részedről az 50 ezer, én szerint 35-40ből is meglehet úszni egy napját a fesztiválnak. Persze no offense

(#67608) ToBeY Lehet csak én vagyok ennyire mahozista, de én pl élvezném és jobban is aludnék a koncertek háttérzajával

Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest