- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jajj, ne sírjatok már, én pedig a rock n' roll-t szeretem, és általában minimum 25 éves, de sokszor inkább 40-50 éves zenéket hallgatok.
én hova menjek?mondjuk idén sok év után először elgondolkoztam, hogy kimegyek a Foo Fighters-es napon, de megnéztem a jegyárat (cirka 30 rugó), számolva az étel- ital-fogyasztással olyan 50 rugóból ki is jönne az este...
nem is beszélve az oda- és visszagyaloglásról, hazajutásról (kurva macerás odamenni, bejutni, kijutni)
hát nem tudom, ennyit egy szigetes koncert nem ér (amik általában rövidebbek, mint egy-egy zenekar önálló fellépése, és a hangzás is rosszabb)de bazzeg, hogy mikor lett ennyi a jegyár, hihetetlen. 11 éve a hetijegyem került ennyibe, mint most a napijegy.
Sőt, az egyik cimborám szobáján évekig ott volt a kistehenes plakát, ahol a hetijegy volt valami 12 e Ft...Ui. amúgy kik azok a dj-k? És amit csinálnak miben különbözik attól, ha berakod otthon a mixet a winampba..?

Jó, tudom, költői a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest