Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Pontosan nem tudom mikor adták nálunk, de mindenesetre én néztem. De én néztem a Kórház a város szélént is, meg a Nők a pult mögött -et is. Akármikor is adták
Hogy sokra nem emlékszem belőlük az egy dolog.
Amúgy vicces, hogy ha azt mondod kórházsorozat, a mi generációnknak Sova dokiék ugranak be, a kissé fiatalabbaknak a Klinika, a még későbbieknek a Vészhelyzet, a gyerekeknek meg Ház doki meg a Grészklinika. Meg az is megérne egy misét, hogy kinek mi maradt meg hangulatban ezekből. Hogy a városszéliből nekem pl. az, hogy olyan higgadt, kissé vontatott mederben mentek az események, a feketeerdeiben mindig minden muskátli meg fűszál élére volt vasalva, és mindig mindenki felhőtlenül boldog volt, a vészhelyzetben mindig folyt valami testnedv és mindig mindenki rohant kapkodott, Ház mesterben a szarkazmus mindenek felett, a legutolsót meg már nem is nagyon néztem, vagyis egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Formula-1 humoros
- alza vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy sokra nem emlékszem belőlük az egy dolog.