Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz emvy #60095 üzenetére

A hétvégén ellátogatok már egy a megyeszékhelyünknél nagyobb méretű városba, mert itt valahogy nem annyira ömlik ránk ez a sörbujaság, azonban 3%-os Grimbergenber meg Beer márkájú termékektől roskad a polc. Hiába szeretnék én kóstolni valami jót, ha egyzer a helyi népcsoportok nem isszák, vagyis én nem vagyok vásárlóközönség. Mindenkinek valahonnan máshonnan kell beszereznie.

Na most felidéztem nagyjából, a Jam72 van itt is teszkóban, de az is mi? ipa. ahogy a rabbit is. Szóval van 2 féle ipa, meg még teszkós ipa meg teszkós porter (ezeket nem mondanám kézművesnek), ezzel ki is fújt, aztán a sörgyári capriccio-k, meg a 3%-os 100 forintosok. Ez a választék. Jó, korrigálok, mert pl. palóc sört lehet kapni máshol, abból a barna egész jó is. a lagerük meg kb. aranyászok jellegű.
    De azt még mindig nem értem, aki ipát csinál az pénzt kap a kormánytól, vagy mitől lett most ez ilyen hirtelen felkapott, amikor 3 éve még az emberek 95%-a nem is hallott róla? Mint a rozéfröccs. Divat lett, hát 2-3 éven át mindenki mindenhol azt itta. Mindenesetre ahogy mondtam, ez nem az én típusom.

Új hozzászólás Aktív témák