Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • concret_hp

    addikt

    válasz BlacKSouL #59996 üzenetére

    én egyébként sokat gondolkodtam ezeken a megbízhatósági dolgokon. amúgy pont egy aeg-m van 4.5 éve :DDD elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).

    szerintem nagyon sok múlik azon, hogy mennyire van limiten használva. és nem arra gondolok, hogy hetente 2x mosol vagy 8x, hanem hogy rá van írva, hogy max 7kg ruha vagy nemtom, na ezt nem szoktam nézni, de ha mondjuk törülköző kerül be, akkor abból nyilván kevesebbet rakok be, mint más ruhából, mert ugye sokkal jobban megszívja magát vízzel. a másik, hogy állítható a centrifuga (enyémen talán 400 a minimum, de 600 tuti van) és ezt én szoktam is használni. nyáron minimumra (úgyis megszárad a melegben) télen meg mondjuk 800ra. namost ezek a dolgok meg akkor amortizálódnak igazán, amikor túlterhelést kapnak (lásd törülközővel telibe megpakolt).

    namost ha viszont azon gondolkodsz, hogy aeg legyen-e vagy nem, akkor rábeszélnélek, mert ki tudod terjeszteni a garit 4-5 évre, vagy általában annyival is adják. ami ennél sokkal fontosabb, az a protex, amit a mielétől loptak állítólag, a lényeg, hogy a dob kiképzése olyan, hogy sokkal kevésbé koptatja a ruhákat és ez viszont tényleg látható :K és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest.

    vagy fullba vagy sehogy :D

Új hozzászólás Aktív témák