Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
ofisz365 - outlook
Normál esetben megnyitom az emailt, kiteszi előtérbe külön ablakba, rányomok a nyomtatási nézet gyorsgombra, az ablakon belül átvált nyomtatási nézetre, meg a beállítási lehetőségekre, én beállítom, nyomtatom, nyomtatás kiadása után magától visszavált az ablak az eredeti nézetre.
Egy ideje: megnyitom az emailt, megnyitja külön ablakba. Rányomok a nyomtatási képre, és amikor az ablak változna, akkor eltünteti valahova "leghátra", mintha a tálcára kicsinyítésre is nyomtam volna. Ekkor újra rá kell kattintani a tálcán, de ekkor nem ám azt az ablakot hozza előtérbe, hanem az outlook főablakot, mintha épp akkor tettem volna le a mailt a tálcára valójában, és plusz még egy kattintás a tálcán, mire valóban feljön az ablak, immár a nyomtatási nézettel.
De ráadásul nem is folyamatosan csinálja, hanem hol normálisan hol nem.Ez csak kb. 3 hete van így, előtte még normálisan működött. Vajon mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest