Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ma sikerült a server-gépen ebbe beleszaladnom: [link]. Röviden: ott a Win bejelentkező képernyő, a touchpad, egér, minden működik, csak a billentyűk nem. Ok, meghalt a billentyű, csere, de a vezetékes billentyűvel is ugyanez a gond. Akkor azért már felszaladt a szemöldök. A második gondolat nálam is az on-screen keyboard volt, de sehogy nem bírtam előcsalni (igen, tudom, hogy ease of access, ott próbáltam). 10 percet biztos szenvedtem vele, közben nézegettem neten, hogy van-e ilyen egyáltalán, akkor találtam a cikket. Mivel ő is a képernyőbillentyűzetet javasolta, addig nyomogattam, míg fel nem jött végre az EoA menü. Onnét már sima ügy. Na de mégis, milyen ez már!? 10 éve nem találkoztam még csak hasonló buggal sem (talán még az USB-vezérlők hajnalán, a ps2-es billentyűzetek idejében), szóval ezt most így hogy?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- No Rest for the Wicked
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest