- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Ja nem, én nem futok, ez csak amolyan metaforikusan értelmezett dolog volt
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Motoros topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.