- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Ja nem, én nem futok, ez csak amolyan metaforikusan értelmezett dolog volt
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.