Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Olyan nagy tapasztalatom a bringautakkal és úthibákkal nincs, mivel én 2.25-ös Schwalbe gumikkal nyomom, elől Rocket Ron, hátul Thunder Burt, 2.0-2.2bar körül. Illetve RockShox Sid RL teleszkópom van, az nagyjából mindent kimozog, tehát én nem igazán érzem. Súlyból viszont én is fejlődnék, mivel 183/77, és az utóbbi két évben nullára redukálódott az edzés, amit a héten újrakezdtem, remélem hamar visszanyerem versenyformámat. Pont ezt akartam írni, olyan 70-es 80-as évek jellegű a nagy része (csak az árak 2010 utániak), az emberek hozzáállása, a lehetőségek (tesómék tavaly egy "garázsban" aludtak 10k/fő áron), és társai. Bár én jó pár éve az igénytelenség, a túristák és az árak miatt szakítottam a Balatonnal, az Í-re a pontot (bocsánat, vesszőt) pedig az tette fel, hogy mindig kifogtam az esős, szeles viharos időjárásokat, és mivel nagyon kevés szabadidőm van, nem mindegy hol és hogy töltöm el, és persze nem utolsó sorban az árak is lényegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest