Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Olyan nagy tapasztalatom a bringautakkal és úthibákkal nincs, mivel én 2.25-ös Schwalbe gumikkal nyomom, elől Rocket Ron, hátul Thunder Burt, 2.0-2.2bar körül. Illetve RockShox Sid RL teleszkópom van, az nagyjából mindent kimozog, tehát én nem igazán érzem. Súlyból viszont én is fejlődnék, mivel 183/77, és az utóbbi két évben nullára redukálódott az edzés, amit a héten újrakezdtem, remélem hamar visszanyerem versenyformámat. Pont ezt akartam írni, olyan 70-es 80-as évek jellegű a nagy része (csak az árak 2010 utániak), az emberek hozzáállása, a lehetőségek (tesómék tavaly egy "garázsban" aludtak 10k/fő áron), és társai. Bár én jó pár éve az igénytelenség, a túristák és az árak miatt szakítottam a Balatonnal, az Í-re a pontot (bocsánat, vesszőt) pedig az tette fel, hogy mindig kifogtam az esős, szeles viharos időjárásokat, és mivel nagyon kevés szabadidőm van, nem mindegy hol és hogy töltöm el, és persze nem utolsó sorban az árak is lényegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elden Ring
- További aktív témák...
- T300rs + th8s
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest