Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem lehet állandóan dolgozni, mert akkor morcos leszek és az nem lesz jó senkinek
Így is azt számolgattam, hogy idén még csak orvos miatt, kórházban, vizsgázni, meg temetés miatt voltam szabadságon. És egyre feszültebbnek érzem magam. 1 napnál hosszabb ideig nem tudtam kikapcsolni magam, és az sajnos kevésnek tűnik. Nem tudok kizökkenni a malomból. Majd most kizökkenek a tó körüli kocsmákban, mert hogy jobb idő lesz inni mint tekerni. 
Ja igen, lehet hogy késő, de most szólok, senki ne tervezzen júli 22-31 között nyári programot, mert én megyek nyaralni. Ez ugye a szokásos jól ismert hidegesős idővel szokott járni, szóval hacsak nem mindenáron ezt az időjárást keresi valaki, ne mostanra tervezzen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Így is azt számolgattam, hogy idén még csak orvos miatt, kórházban, vizsgázni, meg temetés miatt voltam szabadságon. És egyre feszültebbnek érzem magam. 1 napnál hosszabb ideig nem tudtam kikapcsolni magam, és az sajnos kevésnek tűnik. Nem tudok kizökkenni a malomból. Majd most kizökkenek a tó körüli kocsmákban, mert hogy jobb idő lesz inni mint tekerni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)