- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Attól, hogy én egy hisztis picsa vagyok, pontosan mennyivel lesz egészségesebb az ellenőrizetlenül kipufogott szilárd részecske, és nitrogénoxid?
Egy generáció nőtt fel lassan a dízel bűvöletében, most kezd lassacskán összedőlni a kártyavár, és ez így van rendjén. Ennél sokkal nagyobb baj az, hogy nincs helyette használható akternatíva. Talán a hibridek, valamilyen szinten, bár egy legalább egy nagyságrenddel fejlettebb akkutechnológia oda is nagyon kéne még. A full elektromos hajtás megint zsákutca, a világ összes pénze nem lenne elég minden parkolóhelyhez töltőt telepíteni, és ha hirtelen több tízmillió elektromos gépjármű jelenne meg a rendszerben, a teljes villamos hálózat is konkrétan összeomlana. Szóval jó lenne globális szinten valami megoldás után nézni lassan, ahelyett, hogy relativizáljuk a problémát, és enpluszegyedjére is a szőnyeg alá söpörjük, és bőszen agyonhallgatjuk.
Másrészt nyilván én vagyok helikopter, de engem zavar, ha következmények nélkül hülyének néznek, átvágnak, rendszerszinten hazugságokkal traktálnak, különösen ha ez egyrészt a zsebemet, másrészt az egészségemet érinti.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Warships
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest