Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Viszlát #58052 üzenetére

Attól, hogy én egy hisztis picsa vagyok, pontosan mennyivel lesz egészségesebb az ellenőrizetlenül kipufogott szilárd részecske, és nitrogénoxid?

Egy generáció nőtt fel lassan a dízel bűvöletében, most kezd lassacskán összedőlni a kártyavár, és ez így van rendjén. Ennél sokkal nagyobb baj az, hogy nincs helyette használható akternatíva. Talán a hibridek, valamilyen szinten, bár egy legalább egy nagyságrenddel fejlettebb akkutechnológia oda is nagyon kéne még. A full elektromos hajtás megint zsákutca, a világ összes pénze nem lenne elég minden parkolóhelyhez töltőt telepíteni, és ha hirtelen több tízmillió elektromos gépjármű jelenne meg a rendszerben, a teljes villamos hálózat is konkrétan összeomlana. Szóval jó lenne globális szinten valami megoldás után nézni lassan, ahelyett, hogy relativizáljuk a problémát, és enpluszegyedjére is a szőnyeg alá söpörjük, és bőszen agyonhallgatjuk.

Másrészt nyilván én vagyok helikopter, de engem zavar, ha következmények nélkül hülyének néznek, átvágnak, rendszerszinten hazugságokkal traktálnak, különösen ha ez egyrészt a zsebemet, másrészt az egészségemet érinti.

p

Új hozzászólás Aktív témák