Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Kene deck, nem tudom minek hivjak magyarul. Terasz fabol ?
Hivtam cegeket, ez nem melo, siman megcsinaljuk pillanatok alatt. Okes, kuldjetek az ajanlatot, persze semmi, egy jott vissza konkret ajanlattal $5-6K, de amikor rakerdeztem, hogy ugye erre van epitesi engedely is, akkor elkezdtek hummogni...5m X 5m,de van 2 meter szintkulonbseg. Ezt meg tudom en is csinalni. Nekialltam, kiastam kezzel a labazatot hetvegen 11 darab 80-90 centi mely luk, 25 centi szeles. Gyonyoru ido, se felho se semmi.
Tisztara olyan mint a kocsimosas,befejeztem nezem az elorejelzes 4 napig esni fog az eso.
Ma reggel 5:30 kor keltem, barkacsbolt, vettem OSB lapokat, leszabtam, beburoktam az osszesest godrot, mert holnap jon az epitesi ellenor megnezni, ne alljon mar benne a viz, meg szivattyum sincsen...Amint befejezem, elkezd esni, mondom, hat igen, aki profi az profi.
20 perc mulva elall a cserergo eso, ranezek az idojaras jelentesre,elkovetkezo 4 nap mar csak borus-napos eso csak 10%.
Fix, ha elkezdek betonozni csutortokon akkor leszakad majd az eg

Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Steam Deck
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest