Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e=mc²

    őstag

    válasz Viszlát #57745 üzenetére

    Koszi a reszletes leirast, ilyesmire gondoltam.

    Kimondottan olyat keresek, ami autoban 12V-rol es halozatrol 220V-rol is uzemeltetheto, ugyanis (a fo ok ezert, de hosszu tavon terveznek vele) ugy nez ki iden Olaszorszagba megyunk nyaralni es a szallodaba pedig velhetoen nem lesz huto. Igy gondoltam beruhaznek egy ilyenre, csak korbejarom a temat, hogy egyaltalan erdemes-e, illetve ellatna azt a feladatat, amit en gondolok neki.

    Az utazas soran csomagtartoban lenne, van ott is 12V kivezetes. A szellozesre figyelni fogok, nem pakolok ra. En inkabb azon aggodom, hogy nem nyujt megfelelo hutest italok szamara. Tovabba a 2l uvegeket nem tudom mennyire, de a masfeleseket sem biztos, hogy bele tudom tenni allitva pont a kisse a hutoterbe beleero fedel miatt. Ezt meg majd ki fogom probalni szemelyesen, ahol latok ilyet eloben.

    Csak hutesre hasznalnam (mert latom nemelyik tipus tud melegiteni is.) es 99%-ban csak innivalokat kell majd hutenie. (sor, uditok, viz) A szallodaban lesz reggeli, napkozben meg este ugyis helyi kajakat fogunk kostolni, igy kaja nem lesz benne. (habar a kesobbiekben barati grillpartikkor, csaladi osszejovetelekkor valoszinuleg viszem magammal es ekkor kajat is kellene hutenie.) Jegakkum van jo par darab, azt siman bele fogom tenni talan, ugy konyebben tartja a hideget. Hurcolni nem fogjuk a szobabol sehova, ott szeretnem 220V-rol mukodtetni. Ha tul hangos, majd berakom a furdoszobaba, de azert nem bannam, ha lehetne aludni mellette.

    Van eszreveteto kulonbseg teljesítményben vagy hangban 12V-rol ill 220V-rol valo taplalas eseten? Allithato a hatasfoka? Neked pontosan milyen tipusod van/volt? Illetve milyet ajanlanal ha most kellene venned? Ha ez draga, akkor mennyi a jo ar? Termeszetesen egy szezonost nem szeretnek, inkabb fizetek tobbet minosegibb (vagy tobb garanciasabb) darabert, bar nagyon ettol nem szeretnek elrugaszkodni arban (20-25e Ft).

    Koszi, udv,

    [ Szerkesztve ]

    Ambulimax Provider

Új hozzászólás Aktív témák