Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Hűséges társam volt egy ilyen párszázezer km során, de ne a Praktikerben vedd mert ez nagyon drága.

Hűtőt helyettesíteni semmiképpen nem alkalmas, csodát nem szabad várni tőle, viszont ügyesen használva két-három napig hidegen -» hűvősen tartja a dolgokat. Volt időm kikísérletezni és a legjobb eredményt úgy kaptam, hogy alulra bepakoltam a lényeges dolgokat (legalulra a melegre legérzékenyebb kajákkal), és a tetejére két - előzőleg fagyasztóban csonttá fagyasztott - másfél literes vizespalackot tettem. Sokkal hatékonyabb volt így mint a normál hűtőakkukkal, mondjuk nyilván több helyet is foglalnak, de valamit valamiért. Meglepően sok helyen hajlandóak voltak lefagyasztani nekem a felolvadt vizeket, benzinkutakon, éttermekben, ahol épp várakoztam, majdnem mindenhol segítőkészek voltak, így egy hetes utat is le tudtam fedni friss élelmiszeráruval a táskában.
Ha nap nem éri, akkor lényegesen tovább bírja értelemszerűen, megjártam vele déli országokat is 40 fok fölötti hőmérséklettel is. Én nem tudtam aludni mellette csak ha nagyon fáradt voltam, de híresen éberen alvó vagyok, szóval ez nem mérvadó. Végül is egy kis 9-12 cm-es venti pörög ezerrel a tetején, amire egyébként is figyelni kell, hogy semmiképpen ne legyen letakarva, kollégának leégett így egyszer a kis motor benne és nem szerelhető a téma az egybeöntött műanyag körítés miatt.
A közben felmerült elektromos túlmelegedés nekem sosem okozott gondot, pedig átlag 30-50 órákat ment egyhuzamban, de volt, hogy egy hetet is.
Plusz egy ajánlás: ha van bőven hely az autóban, akkor egyébként jó/jobb megoldás lehet a hungarocell hűtődoboz (vastagfalút keress, általában sötétszürke színűek, pl ilyen), lényegesen nagyobb űrtartalmú és ügyesen elosztva benne a lefagyasztott dolgokat 3-4 napig hűtve tartja a dolgokat. Autós túrára vettem egy ilyet és némi otthoni kísérletezés után még 10 kg húst is mertem vinni magunkkal (nyilván lefagyasztva beletéve), és ami nagy előny, hogy ennek kifejezetten jót tesz, ha le van takarva, úgyhogy egy vastag plédbe bebugyolálva még jobb hatásfokú. Ja és teljesen hangtalan.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest