Hirdetés
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Hűséges társam volt egy ilyen párszázezer km során, de ne a Praktikerben vedd mert ez nagyon drága.

Hűtőt helyettesíteni semmiképpen nem alkalmas, csodát nem szabad várni tőle, viszont ügyesen használva két-három napig hidegen -» hűvősen tartja a dolgokat. Volt időm kikísérletezni és a legjobb eredményt úgy kaptam, hogy alulra bepakoltam a lényeges dolgokat (legalulra a melegre legérzékenyebb kajákkal), és a tetejére két - előzőleg fagyasztóban csonttá fagyasztott - másfél literes vizespalackot tettem. Sokkal hatékonyabb volt így mint a normál hűtőakkukkal, mondjuk nyilván több helyet is foglalnak, de valamit valamiért. Meglepően sok helyen hajlandóak voltak lefagyasztani nekem a felolvadt vizeket, benzinkutakon, éttermekben, ahol épp várakoztam, majdnem mindenhol segítőkészek voltak, így egy hetes utat is le tudtam fedni friss élelmiszeráruval a táskában.
Ha nap nem éri, akkor lényegesen tovább bírja értelemszerűen, megjártam vele déli országokat is 40 fok fölötti hőmérséklettel is. Én nem tudtam aludni mellette csak ha nagyon fáradt voltam, de híresen éberen alvó vagyok, szóval ez nem mérvadó. Végül is egy kis 9-12 cm-es venti pörög ezerrel a tetején, amire egyébként is figyelni kell, hogy semmiképpen ne legyen letakarva, kollégának leégett így egyszer a kis motor benne és nem szerelhető a téma az egybeöntött műanyag körítés miatt.
A közben felmerült elektromos túlmelegedés nekem sosem okozott gondot, pedig átlag 30-50 órákat ment egyhuzamban, de volt, hogy egy hetet is.
Plusz egy ajánlás: ha van bőven hely az autóban, akkor egyébként jó/jobb megoldás lehet a hungarocell hűtődoboz (vastagfalút keress, általában sötétszürke színűek, pl ilyen), lényegesen nagyobb űrtartalmú és ügyesen elosztva benne a lefagyasztott dolgokat 3-4 napig hűtve tartja a dolgokat. Autós túrára vettem egy ilyet és némi otthoni kísérletezés után még 10 kg húst is mertem vinni magunkkal (nyilván lefagyasztva beletéve), és ami nagy előny, hogy ennek kifejezetten jót tesz, ha le van takarva, úgyhogy egy vastag plédbe bebugyolálva még jobb hatásfokú. Ja és teljesen hangtalan.

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- S21 Dobozában 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest