Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát
    addikt

Sziasztok!

Bookingot hasznaloktol kerdeznem, hogy pontosan hogy mukodik az 5 foglalas utan kedvezmeny jar szovegu genius tagsag?

Most ugy vagyok, hogy van 5 foglalasom az utolso tavaly augusztus, az otodik pedig iden augusztus. (ezt csak lefoglaltam, meg siman vissza lehet ingyen mondani julius vegeig).

Na most, ha en megkapom ezt a statuszt, akkor a kovetkezo foglalashoz tudom felhasznalni a 10% kedvezmenyt, vagy a soron kovetkezok barmelyikehez, addig amig egy even belul megvan az 5 foglalasom?

Mi van akkor ha most lemondom a nyari nyaralast, mert mondjuk nem jo az idopont vagy nem abba a szallodaba mennenk, amit most kivalasztottam?
    Ha mondjuk lemondom es egy honap mulva ujra foglalok mashol vagy akar ugyanott akkor ismet megkapom a genius tag statuszt?

Vagy barki valamilyen infot mondana errol az jo lenne.

Hű, régen volt már de úgy emlékszem, hogy akkor lettem Genius member amikor az 5. foglalást effektíve le is töltöttem. Viszont nem tudok és most gyors keresés után nem is találtam semmit arról, hogy egy éven belül kell lennie 5-nek, gáz is lenne, mert akkor nagyrészt csak az üzleti felhasználók kapnák meg, nem sokan mennek 5x nyaralni egy évben.

Új hozzászólás Aktív témák