- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nemreg ramirt egy "csoporttarsam", egyetemista, nemetet tanult talan, vagy leginkabb semmit, de elvileg angolt is..
Mernokinfon van, tolem kerdezte, hogy miert nem tud belepni az ssh-n az egyetemi hozzaferesevel..
Azt eszrevettem, hogy az ftp szerver cimere probal belepni, az pedig szepen vissza is dobta, hogy az ingyenes ssh szolgaltatas megszunt, probalkozzon az alabbi cimen...
Ott pedig irva az ssh szerver cime.
Ezt a kedves ugy forditotta le, hogy azt irja ki, jo helyen probalkozik, de valamiert nem engedi be.
Miutan haromszor elmondtam neki, hogy mit irt ki es mit kell csinalnia, negyedszerre csodalatos modon feldolgozta, hogy rossz cimre probal belepni, a helyes cimen pedig varazsutesre mar mukodott a dolog.Ez egy masodeves mernokinformatikus hallgato.

Az office fuggvenyeket en is utalom, hogy magyarul tanultam meg, de nagyjabol elkaristolok az angol feluleten is.. Nagyon nagyjabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest