- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nemreg ramirt egy "csoporttarsam", egyetemista, nemetet tanult talan, vagy leginkabb semmit, de elvileg angolt is..
Mernokinfon van, tolem kerdezte, hogy miert nem tud belepni az ssh-n az egyetemi hozzaferesevel..
Azt eszrevettem, hogy az ftp szerver cimere probal belepni, az pedig szepen vissza is dobta, hogy az ingyenes ssh szolgaltatas megszunt, probalkozzon az alabbi cimen...
Ott pedig irva az ssh szerver cime.
Ezt a kedves ugy forditotta le, hogy azt irja ki, jo helyen probalkozik, de valamiert nem engedi be.
Miutan haromszor elmondtam neki, hogy mit irt ki es mit kell csinalnia, negyedszerre csodalatos modon feldolgozta, hogy rossz cimre probal belepni, a helyes cimen pedig varazsutesre mar mukodott a dolog.Ez egy masodeves mernokinformatikus hallgato.

Az office fuggvenyeket en is utalom, hogy magyarul tanultam meg, de nagyjabol elkaristolok az angol feluleten is.. Nagyon nagyjabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest