Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nemreg ramirt egy "csoporttarsam", egyetemista, nemetet tanult talan, vagy leginkabb semmit, de elvileg angolt is..
Mernokinfon van, tolem kerdezte, hogy miert nem tud belepni az ssh-n az egyetemi hozzaferesevel..
Azt eszrevettem, hogy az ftp szerver cimere probal belepni, az pedig szepen vissza is dobta, hogy az ingyenes ssh szolgaltatas megszunt, probalkozzon az alabbi cimen...
Ott pedig irva az ssh szerver cime.
Ezt a kedves ugy forditotta le, hogy azt irja ki, jo helyen probalkozik, de valamiert nem engedi be.
Miutan haromszor elmondtam neki, hogy mit irt ki es mit kell csinalnia, negyedszerre csodalatos modon feldolgozta, hogy rossz cimre probal belepni, a helyes cimen pedig varazsutesre mar mukodott a dolog.Ez egy masodeves mernokinformatikus hallgato.

Az office fuggvenyeket en is utalom, hogy magyarul tanultam meg, de nagyjabol elkaristolok az angol feluleten is.. Nagyon nagyjabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi