- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Csak várd meg, amíg jön valaki, aki közli veled, hogy ez felháborító, és a magyar felsőoktatásban kutyakötelessége a hibaüzeneteknek is magyarul megjelenni.
Én pedig személy szerint alig várom, hogy az a B2-es nyelvvizsga a felvételi követelmény része legyen, és ne az államvizsgáé.
Office-t én szerencsére angolul tanultam meg használni, ezután tényleg kisebbfajta sokk volt, amikor némelyik függvény nevével magyarul találkoztam, illetve amikor billentyűparancsok nem akartak működni, vagy rosszabb esetben teljesen mást csináltak, mint amire számítottam. Aztán szerencsére multihoz kerültem dolgozni, ott meg megint angolul volt minden, magyarul szerintem már megint gondot okozna a dolog. A németet meg még szokom, kezelni már tudom, de a függvények nevét nem tudom, mikor fogom megtanulni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest