- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Csak várd meg, amíg jön valaki, aki közli veled, hogy ez felháborító, és a magyar felsőoktatásban kutyakötelessége a hibaüzeneteknek is magyarul megjelenni.
Én pedig személy szerint alig várom, hogy az a B2-es nyelvvizsga a felvételi követelmény része legyen, és ne az államvizsgáé.
Office-t én szerencsére angolul tanultam meg használni, ezután tényleg kisebbfajta sokk volt, amikor némelyik függvény nevével magyarul találkoztam, illetve amikor billentyűparancsok nem akartak működni, vagy rosszabb esetben teljesen mást csináltak, mint amire számítottam. Aztán szerencsére multihoz kerültem dolgozni, ott meg megint angolul volt minden, magyarul szerintem már megint gondot okozna a dolog. A németet meg még szokom, kezelni már tudom, de a függvények nevét nem tudom, mikor fogom megtanulni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest