Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
lorcsi
üzenetére
"Ill. Ennel nekem az a fura hogy komoly angolt is kernek..megis miert ?!"
Tényleg, vajon miért? Mi szükség lehet erre a teljesen fölösleges dologra, amikor a fejlesztői melók nagy része eleve idegen (95%-ban angol) nyelvű környezetben zajlik, a dokumentációk szinte 100%-a ezen a nyelven készül, a segédanyagot angolul találod meg (nem, annak a harmincnégy szoftverfejlesztőnek, aki egy-egy részterülettel foglalkozik, senki nem fog egy ezeroldalas anyagról szakfordítást csinálni), és nem mellesleg maguk a függvények, változók, parancsok, rövidítések, mind az angol kifejezésekből származnak, amiknek a megértését jelentősen leegyszerűsíti, és felgyorsítja, ha érted, hogy miről van szó *.
Persze készülhet szoftverfejlesztő kimondottan a tízmillió magyarul beszélő piacára is, de ennek kb a fele számítógépfelhasználó, és ha tovább részletezed, hogy tematikusan kit mivel lehet megszólítani, hamar látod, hogy egy szoftverfejlesztő éhen is dögölhet, ha ebből akar megélni (vagy szerezhet kormányzati megbízást, de akkor meg minek a programozó végzettség, úgyis mindegy, mit adsz le, lesz pénz).
* Lásd még régi vesszőparipámat, a MS Office programcsomag függvényeinek és billentyűzetparancsainak honosítását az adott területre, amit továbbra is csak és kizárólag emberiség elleni bűncselekményként vagyok hajlandó értékelni, már azóta is, amióta az angol után magyarul találkoztam vele, azóta pedig hatványozottan, hogy kénytelen vagyok német office-t használni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest