Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Főnökömnek vettünk valami hasonló A4Techet, amikor meguntuk, hogy állandóan káromkodik a kincstári, kétgombos, kb nyolcéves IBM egere miatt. Igen, ennyire jó fejek vagyunk, no meg céges irodai keretből rendeltem meg.
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.Én is használtam jónéhyán alkalommal, teljesen jól használható, kényelmes és ergonomikus cucc volt, az árához képest főleg, még annak tekintetében is, hogy nekem _az_egér_ az a Logi G400 volt már akkor is, és az a mai napig is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Spórolós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- GTA VI
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.