Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gusztustalan?
Ha hányásíze lenne is beszedném, ha tudom, hogy használ. De attól azért szerintem jobb.
És használjon. Azért szedem. (Ittott felbukkant véleményként, hogy a kalciumkövet pont nem oldja, de kétlem, hogy erre ne jöttek volna rá és tették volna univerzálissá)Kb. olyan ízű, mint a régi bélyegek. Mármint rendes postai bélyegek. Másféléket nem ismerek. Amúgy az nem tudom feltűnt-e bárkinek, hogy míg régebben kifejezetten édeskés, nem azt mondom, hogy jóízű volt, de én gyerekként szerettem felnyalni a bélyegeket képeslapra, levélre. Pár éve viszont megváltozott. Egyáltalán nem édeskés, inkább olyan faízű. Lehet, hogy épp amiatt? Hogy a gyerekek ne érezzék kellemesnek a bélyegnyalást? (Tudom, ujjnedvesítőbe forgatni, nem nyalogatni, de hát na..) Lehet, hogy ezért nincs Gabi fogkrém se már?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na dolgozzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha hányásíze lenne is beszedném, ha tudom, hogy használ. De attól azért szerintem jobb. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)