Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
én már 3 éve egy Hyundai L110 csodalejátszót hajtok, szinte a legnagyobb megelégedéssel, csak néhány videót nem hajlandó jól lejátszani (bizonyos újabb mov fájlok nem támogatottak). Viszont még a felirat betűtípusát, színét, időzítését is tudom 2 gombnyomással állítani, ami tök jó. 0,1x-es lépésekben tudom növelni a képet, akár nem arányosan is, ilyet sem nagyon láttam még máshol.
Hálózatba van kötve, bárhova be tudok vele jelentkezni, általában a nagy gépemről játszok le vele filmeket.
A képet digitálisan nyomja a tv-be, a hangot pedig szintén digitálisan a NAD erősítőbe, aminek a 24/96-os DAC-ja alakítgat mindent. Lejátssza a HD flac-okat is, gyönyörű hangja van. Sajnos a 192 KHz-esekkel már nem bírkózik meg az erősítő, de ez nem a lejátszó hibája.
Sajnos a youtube-kliense már nem megy, mert évek óta nem frissítették a firmware-t... de talán kibírom nélküle.
Sokszor gondolkodtam már htpc-n, de az én esetemben teljesen fölösleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest