- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azt hittem, feltűnt, hogy még mindig a Bleki-féle
sírásraméltatlankodásra reagálok, mert feltételeztem, hogy azt véded, hiszen egy szóval sem írtad személyes vonatkozásaidat korábban; akkor idézem újra, akkor most kiemelve a lényegi részeket:Úgy kellett most nekem is ez a krva hóesés - pont arra a napra, amit hetekkel ezelőtt kijelöltünk (...) Nem három nappal ezelőtt, nem 4 nappal ezután, hanem éppen pont most. Mondjuk sejtettem, hogy vasárnap napközben esni fog
Még mindig: lehetett tudni a körülbelüli időt előre úgy 4-5 nappal (egészen pontosan bejött nekik az idő belövése, most csak rádiós időjárásjelentés + idokep.hu alapján - ezek alapján tudtuk már 23-án, hogy 26-27-én hó várható (egészen pontosan erre a két napra jelölték meg, hogy lesz hó és ez fix infóként maradt)), lehetett tudni, hogy körülbelül az egész országban várható több-kevesebb hó, egyes embereket mégis meglepetésként ér, hogy télen hó eshet, dehát ezen tök jól lehet sírni. Természetesen én lőttem kapufát.

Szerk.: csodás ez az automatikus tag-elés a fórummotor részéről.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M2, 13,6", 256GB/8GB RAM, KÉK, SZÉP ÁLLAPOT
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Lenovo V310 laptop i5 7.gen 15,6" magyar bill 19.990ft/db
- AMD Radeon RX 6600 XT ASUS Dual OC 8GB GDDR6
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + TH Assassin 120 SE
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest