Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azt hittem, feltűnt, hogy még mindig a Bleki-féle
sírásraméltatlankodásra reagálok, mert feltételeztem, hogy azt véded, hiszen egy szóval sem írtad személyes vonatkozásaidat korábban; akkor idézem újra, akkor most kiemelve a lényegi részeket:Úgy kellett most nekem is ez a krva hóesés - pont arra a napra, amit hetekkel ezelőtt kijelöltünk (...) Nem három nappal ezelőtt, nem 4 nappal ezután, hanem éppen pont most. Mondjuk sejtettem, hogy vasárnap napközben esni fog
Még mindig: lehetett tudni a körülbelüli időt előre úgy 4-5 nappal (egészen pontosan bejött nekik az idő belövése, most csak rádiós időjárásjelentés + idokep.hu alapján - ezek alapján tudtuk már 23-án, hogy 26-27-én hó várható (egészen pontosan erre a két napra jelölték meg, hogy lesz hó és ez fix infóként maradt)), lehetett tudni, hogy körülbelül az egész országban várható több-kevesebb hó, egyes embereket mégis meglepetésként ér, hogy télen hó eshet, dehát ezen tök jól lehet sírni. Természetesen én lőttem kapufát.

Szerk.: csodás ez az automatikus tag-elés a fórummotor részéről.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- Eladó APC Back-UPS 1400VA 230V AVR IEC Sockets BX1400UI
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest