- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Edes istenem, hat most olvasom csak, ahogy benezek ide, hogy in memoriam....
Nem hiszem el :`(
Pedig pont most megyek haza, es siman benne volt, hogy osszefutunk, sajnos senkivel nem beszelek annyit, mint szeretnek.... pedig nagyon csiptem, basszameg, meg el sem olvastam semmi hirt, lehet hogy nem is fogom, nem akarom latni....
Barki barmit mond, joszivu aranyos srac volt, az hogy a forumon nem fogta vissza magat, az azert volt, mert kiallt az igazaert. Legyen szo akarmirol, akar arrol, hogyan kendd meg a vajas kenyeret, ugyis neki volt igaza. Pont ezen mosolyogtam a legtobbet.
Ilyenkor mindig boszen remelem, hogy van tovabb ez utan az elet utan is.
Hianyozni fog. -
Kidus
őstag
Jhajj azok a regi szep idok....
-
Kidus
őstag
Aha, csak ahogyan értelmezed az ott leírtakat, az igencsak... khm... érdekes. Mindegy. Nem azért írtam le, hogy ennyi idővel az egész után előszedjem és flame-t indítsak belőle, csak szerintem az értelmezésed, ahogyan interpretálod az akkori dolgokat, nem teljesen helytálló. Ennyi.
Egyébként ha már emlegeted, akkor ez helytállóbb.
Ez valahogy ugy volt, hogy itt tul sok lett az ertelmetlen chat es golyodobalas (
), amit tobben megjegyeztunk, eleg sokszor, es nem nagyon valtozott semmi.
Aztan lett a masik topic, ahol mindenki annyit koszonget amennyit akar, nyomhatja az egyszavas postokat meg hasonlok.
Ebbol aztan az lett, hogy ez a topic meghalt, ott meg a koszongetes helyett kialakult egy viszonylag normalis off topic legkor, idovel.
Csak mar annyira kicserelodott a tarsasag, hogy a regieket nem nagyon mozgatja meg, mi megy ott.
Legalabbis az en interpretalasomban. -
Kidus
őstag
Ugyanmár Kidus!
Mi fiatalabb pasival tartjuk fiatalosan magunkat
(Határozottan jobb , mitn a szemránckrém
)
amúgy mit találtam:Új Válasz Privát 2003-07-10 16:25:04
Parci
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)
A fórumot gyakorlatilag használhatatlanná tevő OFF topikokból is elegünk van. 350.000 hozzászólás és 8300+ user van, senki nem fog belehalni, ha pár üzenettől/embertől búcsút kell vennünk.Az is igaz

-
Kidus
őstag
Nekem is, de hat ez van, megy az ido, valtoznak a dolgok, ha tetszik ha nem.
Mi meg oregek vagyunk, lassan mar szemranckremre is be kell ruhazni
-
Kidus
őstag
Hasonlóan nevenincs barátunkhoz való hozzálláshoz más véleményen volt a topik "házigazdája".
Néhányunk szerint túlságosan elszaparodott az elchathuskodás, az óvoda színvonalú téma, a beköszönés elköszönés (amire mindig ment 10 elköszönés) vagy egyéb olyan téma színvonalat csökkenti, miközben a moderátori részből az a válasz jött, hogy ez az off topic, itt mindent szabad, ami az alapelvbe nem ütközik. Igen lehet köszöngetni is folyamatosan, igen lehet publikban romantikázni, holott senkit nem érdekel, igen lehet semmitmondó társalgást folytatni.
Meg lehet nézni az on topikot, kb. olyanná alakult, mint régen az off volt, - nem akkor amikro a probléma volt vele. Amikor az offból ez lett ami van (az a döntés született, itt maradhat az értelmes társalgás, és a köszöngetni akarók menjenek oda) , akkor sokan átvonultak oda, mert számukra fontos emberek is átmentek oda. És mivel léynegében az vált a új off topikká, így tbbek közt jómagam is ott kötöttem ki, holott még mindig állítom, az ami itt tavaly ment, az a ph színvonalán aluli volt , és elég lett volna annyi, ha megbeszélésre kerül, mindkét fél enged kicsit: kevesebb értelmetlen , semmitmondó, "szőkenős" társalgás, és a másik fél is,hogy oké, néha belefér.
Nrm halott topikot akartunk, csak nem akartuk, hogy a topik egyféle színvonal alá csökkenejn. Beszélgetést akartunk, de nem azt, hogy
- jó éjt!
-jó éjt neked is!
-Szintén!
Na ugye érted...En csak nem irtam ide tobbet, mert egy kalap f*s lett, aztan az lett a vege, hogy lett a masik topic, de mar ez reg tonkre lett teve, eltuntek innen nagyon sokan, akik nem jottek vissza.
Oda se irok, nagy ritkan max, jo regen voltak azok az atrohogott estek meg itt az offban.... -
Kidus
őstag
Nekem is eszembe jutott o kozben, akkor meg en is odaat voltam, meg a Danubius is csinalt valami nyeremenyjatekot meg hirverest ennek az egesznek.
Lehet, hogy o volt.
De erdekes, hogy meg mindig van abbol az oroksegbol, eleg regota osztogatja, jo sok lehet. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Peldaul hogy lenyult valakit aztan begozolt, vagy eppen nem az o penze volt, vagy eppen hamis penzt adott, vagy elotte megatkozta voodoo nyalanksagokkal, vagy.....
hatartalan a fantaziam..
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
ujoncka ^^
dave93: ha jol ertem, akkor stilusa miatt lett kitiltva 3 napra
ha ilyesmi erdekel, itt nezz szet, alkalmankent be szoktak irni a modok, mint pl most is
ha ott nincs, a modkerben, vagy itt is kerdezhetsz nyugodtan, itt is surun megfordulnakjuteszembe, esetleg ide is ellatogathatsz, pont az ilyen ketejek eloszlatasara jott letre az oldal
keresobe beirod a nevet es kidobja az adott user ertekelesetAz helyesen ujjonc

csacsi: haz a hegyekben ha minden jol megy, oszre meglesz, legalabbis helyileg, sajatilag meg varat magara

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Ma vagyok 2005 napos a forumon

Nem is figyeltem, csak valaki felhivta ra a figyelmem
-
Kidus
őstag
Ugy nez ki mint a levendula.
Vagy legalabbis olyasmi
mod: megneztem kozelebbrol, igy mar annyira nem
-
Kidus
őstag
Na most fogom magam, es delutan megkerdezem a kubai ismerosomet, hogyan is van ez. Gondolom tudna meselni

Csak sajnos mire elmond egy mondatot, lemegy a nap.... de ha elso kezbol kell az info, bevallalom
-
Kidus
őstag
Mi ebben a kulonos?
En is odadoltem volna a helyeben
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Amugy tenyleg nagyon izgi ez a derby tema, foleg a felhajtas korulotte.
Mert vegulis csak egy par masodperces futamrol van szo, de eszmeletlen draga lovak, milliardos tulajdonosok, mindenhol sznobok, kalapok, a csapbol is ez folyik mindenhol, es mi meg a kozepeben voltunk
Engem is elkapott neha a hangulat, mikor kicsit le tudtam torolni a verejteket a fejemrol, es levegot venni, raadasul pont szerencses helyzet volt, hogy mikor a futam ment, nekunk semmi dolgunk nem volt, igy arrol sem maradtunk le.
Nem hiszem, hogy barkit is megfogna a tema, aki nem tudja pontosan, mirol van szo ( nem lovas, vagy nem errefele el ), de en ertem a sok hozzaszolast, meg a lelkesedest, en is izgultam, melyik paci fog nyerni
Ma is volt meg par ember, aki lusta volt elindulni haza, az egyik lotulaj is maradt, egesz erdekes elbeszelgetni veluk, hogyan elik meg ok ezt az egeszet. -
Kidus
őstag
Es most szepen hatbaveregetem magam baratilag, hogy sikerult vegigmeloznom a 4 napos derby oruletet.
Veeegeeeeee
Van egy egesz nap offom, valoszinuleg vegig fogom aludni, de el kell mondjam, buszke vagyok magamra
Nektek meg szep, harmatos, viragillatu reggelt, meg minden ilyenek.
-
Kidus
őstag
nem beszólni akarok - de az a mélyhűtős dolog tuti működik?

csak mert eléggé strapabírók azok az ízeltlábú köcsögök...

drukkolok, h hamar "túl legyetek rajtuk", megszabaduljatok a szemét élősködőktől..

Azt olvastam, hogy a UK megoldasok kozt ez volt a legeffektivebb.
-
Kidus
őstag
ja - mi vagyunk a "teremtés koronái" - erre kis b@szott bogár (sőt, több is) kifog rajtunk, aztán röhög a csápjába...

Ebben az a vicc, ha ebbol a bogarbol sok van, akar anaemia is lehet belole.
Egyertelmuen verszivok, macskakaja nem erdekli oket, keptelenek lennenek belole fogyasztani, tekintve, hogy szivo szajszervuk van. Agyban illetve kornyezo butorok repedeseiben laknak, kicsit kisebbek, mint a hangyak, viszont ugyanolyan gyorsak, es bucira szivjak magukat, mint a kullancs.
Felhivtuk a pest controlt, holnap delutan jonnek, remelem ellatnak par hasznos infoval.
Agynemu epp mosodik, utana nejlonzacsi, es be a melyhutobe 3-4 napra.
Ruhak szinten mosasban mind ( eleg sok van, epp 6 geppel mosunk ), utana szobatol tavol tartva.
A holnapi vizitig azert bizti kedveert befujtunk mindent, de nem tudom, mennyit er.
Termeszetesen abban az agyban nem alszunk jo ideig.
Rajtam nincsenek csipesek, mert en nem aludtam abban az agyban, valoszinuleg a masik "mentes", azt fogjuk hasznalni.
Istenem milyen randak ezek..... remelem sikerul oket eltuntetni az utolso szalig. -
Kidus
őstag
En nem tudtam valasztani, hogy voros, vagy szoke, ugyhogy lett voros-szoke csikos

-
Kidus
őstag
jo az mennyit vartal
en meg holnap megint kapitany leszek
reggeli, ebed
meg jo hogy vacsorara nem lesz semmi, vagyis azt mas csinalja
egyedul van skedzolom az egesz benkiten
fax kian
alvashianyom van
led zeppelin nalam is csak tucat folott van, de nem rossz azert, csak messze van az igazi joktolMa remelem nem lesz banquet, szeretnek jo kis rendeleseket

Foleg hogy elaludtam a nyakam, jo lesz neki egy kis mozgas, talan nem boritom a vendegre a talcat
-
Kidus
őstag
Pont a klozet asztala ala?

Ha az rad dolne, nem maradnal eletben
Kulonben is milyen nyuszi vagy, nekem ez volt az elso (
) foldrengesem, minden reggelre rendelnek, mikor kelni kell, fel ev ota eloszor volt idom kavezni 
-
Kidus
őstag
Jah, arra ebredtem fel.
Bar engem nem razott meg ennyire. Csak kilestem a szemhejam alol, felkeltem, megcsinaltam a kavemat, kevergetes kozben elgondolkodtam, hogy vajon tenyleg foldrenges volt-e, vagy csak megint felrobbant egy kocsi a garazsban ( itt megallt a kezemben kicsit a kanal ), most meg lelkileg keszulodok a 18 oras munkanapomra
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag

Most jottem ra egyebkent, hogy lehet itt olyat kapni, hogy fagyasztott kesz teszta szosszal meg mindenfele dolgokkal, pl. amit most eszek, az csirkes, paradicsomszoszos, es van benne asparagus, de meg van a hutoben garnelas is

Nagyon fini, es megsporolok magamnak fel ora fozocskezest legalabb, ez 10 perc alatt kesz
Ja es ez nem porbol van meg nem szaritott ize....
Csak azt nem tudom, miert tartott 10 honapig, amig megtalaltam. -
Kidus
őstag
HI!
Hat ezert hordasz szenkazlaty haj hejjet, na hogy en eddgi en gyuttem ra:- )))
udv
neduddki
p.s. bocs...
/inkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelekinkabbnemlinkelek/
p.s. Robibab: latom ha ma sex nem megy leglabb a poen meg igen:- )))
de linkelj

-
Kidus
őstag
Hulye -
Kidus
őstag
Elég égő dugás közben röhögni...
Mé?
Tudod hanyszor rohogtem szet a fejem mar?
-
Kidus
őstag
Sósvízálló Mac ?
Olyan már nekem is kéne. 
Jah, atevezett bazzeg...

-
Kidus
őstag
Cheap-ass
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
( ezt tiv uzeni
)Kulonben is, szerelgessen a halal, meguntam en mar azt reg.
Ez mukodik, nem kell a rendszerrel se szarakodni, nincs gondom semmifele beallitasokkal, lustasag fel egeszseg ugye
A legutolso PC-m neha ( najo, az esetek ritka tobbsegeben
) megadta magat, es csak akkor volt hajlando elindulni, ha egy isteneset belerugtam.
Akkor kerult hozzam a maci, PC kikapcs, ez meg azota fainul alkalmazkodik hozzam.
Igaz mar regi, kicsit lassucska, megjarta az oceant is ketszer, plusz meg repult ezen kivul is ketszer-haromszor, ugyhogy mar ujat kene venni, de meg igy fellabasan is jobban bejon, mint a PC. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Jancsi ajánlotta fodrászhoz. Ő sövényvágóval akart nekemesni
De abból inkább nem kérek
Tudod új élet, új frizura.
Reményeim szerint hamarosan új alak is.
Meg ruhák, meg egyebek.
Tipikusan olyan dolgok, amik sosem voltak a kedvenceim, de hát... Le kell kötni valahogy magam .philoxenia : meg a gépi mosó karcol. szélvédőt is.
Amúgy ja, igen. El.Na akkor csak ugyesen, es ha kesz a fejed, kepet

Rajtam is sokat dobott a fodrasz, mar ideje volt. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
mar megint megfeledkeztel, hogy nem kozos megegyezes alapjan tartozol nekem sorrel, hanem mer' ultimatumot kaptal es nem teljesitetted
ennek nincs koze ahhoz, hogy szerinted en tartozom nekec (ugyanmar, ki hiszi ezt el?), vagy hogy akkoris megiszom a te sorodet, ha az enyemben van a tobb ;pngabor2: ezt mondtam a hetvegen (a linkert koszonet Cathfaern-nek)
katica: ez a rajongoim miatt van - konnyebb egy papirzsacskot a fejukre huzni, mint szakallat noveszteni, ha ram akarnak hasonlitani ^^
iBlade

Mekkora!
Kerdes, ki a tokom vag almat.... eddig csak nagyanyamat lattam ilyenre vetemedni
Amugy meg ha leveszed a sortartozasom vegerol a nullat, azt teljesitem, ha megerkeztel.
Deal?
Az enyemet meg hozzakotozom a kezemhez. -
Kidus
őstag
Hamer kiafranc gondolta volna hogy az ures cigisdoboz hatuljaban tartod

Sorokkel meg te is logsz, csak az a baj, hogy en sosem emlekszem, pontosan miert es mennyivel.
Viszont amint itt vagy, meghivlak annyi sorre, amit kepes vagy meginni egy este alatt
szerk: ja es az ajanlat csak addig a pontig ervenyes, amig az en soromhoz nem ersz hozza
-
Kidus
őstag
Remelem, nem baj, hogy most hangosan felrohogtem

-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Kéthavonta egyszer kölcsönkérem, az saját? Mert akkor tudsz róla..Egyéb nincs. Gyalogbusz meg Ikarus. Rájöttem hogy én lakom legközelebb a céghez, kell a francnak kocsi. Azt a 7-8 km-t lebuszozom oszt jóvan. Hálistennek errefelé nem szükséges hogy mindenhova SUVval menjek, mer ez egy közlekedési és időjárási szélsőségektől mentes kis ország. Milyen jó helyen is lakom...
Jah, most hogy igy emlegeted, maris hianyzik a nyari tomeg a buszon, a jo kis fulledt buz, meg a honaljkutyak, es ahogy a nagy zotykolodes kozepette hozzam simul a 120 kilos izzadt allat, mikozben a mellemet bamulja.
Telen meg a szanaszet fagyas a megalloban, negyed orakat varas 5 perc helyett, menetrend is csak viccbol kiteve ( mar ha megvan meg ), aztan a beerkezo buszrol lefolyo tomeg elol kiterni probalas majd a visszanyomulo tomeggel egyutt kuzdes a feljutasert, hogy aztan kinyomjak belolem a szuszt is, mire a kovetkezo megalloba erunk.
Milyen kar is, hogy mar nem buszozom
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Gondolom hazasetaltunk. Nincs messze a hely, 3 utcaval arrebb kb.
Mindjart megmutatom a pipat, meg a dobot
Vladi: vagy azzal... sose lehet tudni, lehet nyomkodtam a tp-t mint az allat, aztan egyszer csak sikerult... vagy alt+q+q
-
Kidus
őstag
Ennel nagyobb imbaval meg nem is talalkoztam szerintem

ps.: azota felfedeztem magamon egy marokkoi karkotot is

-
Kidus
őstag
Hjajj...
Tegnap elmentunk kicsit kimozdulni, talaltunk egy "Road to Marocco" nevu helyet.
Nagyon kis hangulatos, az egesz olyan, mint egy bolt, kozben lehet enni finomakat, Gyros-tol a Baklava-ig, meg van a csokanak igazi finom bora, pedig nem vagyok egy boros, de ez nagyon ott volt. Harman megittunk 2 uvegcsevel, es ma reggel arra ebredtem, hogy egy kurvanagy vizipipa figyel az asztal kozepen, haver meg most hivott, hogy egy bazinagy marokkoi dobbal ebredt
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Mikori az utolsó csúcs? Pozitív, úgy értem.
tiv toddler: Valami faroknövelő csodaszert használsz, vagy mi ez a farokméretközpontúság?
7987: A sok Néz-esre gondol, monsieur?
Kidus: Gondolom a csúcsra reagáltál, nem a tivnek szánt kérdésem ürügyén írtad amit írtál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az mar olyan reg volt, hogy tan igaz sem volt.
Arra, a csucsra...
A csodaszert pedig hatarozottan megtiltanam, ha eszebe jutna
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Minden hangulathoz van zenejuk, ami pont passzol.
Most peldaul mindjart berakom az Attitude cimu szamot, jo hangosan, kuldenem tiv baratunknak, aki megitta a gondosan elrejtett 2 Coronamat, es volt pofaja kussolni rola. -
Kidus
őstag
na, szerencséd van, h öregatyámnak szólítottál
- Prodigy is ott van a szeren... 
De ismered a régebbi zenéiket is, vagy csak a "Fat of the Land" óta?
Mert mondjuk a "Prodigy Experience", hát, az színtiszta techno igazából... 
@Kukabarátom: lehet érdemes lenne kipróbálnod... Lehet, h 11 év távlatából nem olyan szép (nem, nem az, főleg nem 19" TFT-n), lehet, h vicces így, de teljesen elüt a 3 faj egymástól, nagyon kiegyensúlyozott az egész, ÉS: olyan történetet rittyentettek alá, h csak na...
ÉS: van magyarítás hozzá (IGENCSAK SZÍNVONALAS) és ők még pluszba' csináltak hozzá egy küldetéslemezt...
Amit en Prodigy-tol nem ismerek, az nem is letezik

-
Kidus
őstag
Meguntam egy ido utan.
Maradtam a Prodigy, Metallica, Guns kombonal
Mindent meghallgatok amugy, jazz, blues, rock, filmzenek, pop, neha meg operat is kenytelen voltam (
), mostanaban leginkabb Guns, Norah Jones, Katie Melua, Neha Lorena, meg Timbaland 
Ja meg Oasis. Ki ne felejtsuk. -
Kidus
őstag
azt hiszem, sikerült TELJES mértékben elrettentened a tájmasszázstól..
Amúgy Dr Motte & Wetbam szól.. A két "öreg"
fenomenális zenéket tolt mindig is...Marmint Westbam?

En is csiptem regen.... -
Kidus
őstag
Hogy te milyen RENDES vagy!!!
Amúgy a thai masszázs tényleg fájdalmas,. És a farkad közelében a talpuk van, nema szájuk.
Csak azért mondom, mielőtt elmennél ilyenre, gondold meg... 
Szarvas: azt hiszem éjjel a melóba meghallgatok egy Tanki albumot..
Mostanában mindíg a Pokolgépet hallgatom.Jah, rajtad maszkalnak oda-vissza, mikozben gyurnak, ahol ernek. Szo szerint eltaposnak. De ha valakinek ez kell
Viszont ugy hallottam, utana nagyon ( marmint nagggyon ) jo. -
Kidus
őstag
A Baratok Koztrol mar nem is beszelve

Tenyleg azota tortent valami, hogy az a renszarvasfeju gyerek /Almos, vagy Akos
/ leesett az epitkezesen a tetorol es akkor Hoffer Misi nagyon szomoru volt.Meg meg a Dallas hianyzik pentekenkent.
Dzsoki odamegy Ray Barnes-hoz;
-Te, Ray, palik a szad
-Dehogy palik Dzsoki, hulye vagy
-Pedig Ray Pal.../Jovan, tudom szar volt, megyek inkabb mosni
/.Auuuh...

-
Kidus
őstag
Szerintem még egy-két óra mire úgy tudom értelmezni az írásod, aminek te is szánod.
Nem baj, holnap átolvasom kipihenten,mert meg szeretném érteni a gondolataidat.
Kidus: jó érzés látni azt a kék fejecskédet.
Tiv is volt, és ti voltatok az elsők akikkel beszélgettem először mikor ide kerültem. Remélem boldogok vagytok, és vidáman telnek napjaitok. Meg a kis alkesz macseknak is.
A hsz -edre térve, a csalódások után a lányok valóban hajlamosak gondolkodni mielőtt belemennek egy kapcsolatba. De szerintem az igazi szerelem minden észérvet elsöpör. Puszi.
Sajnos mennem kell aludni, jó éjszakát mindenkinek..
"De szerintem az igazi szerelem minden észérvet elsöpör."
Naja, minket is csak egy ocean valasztott el, meg egy darab papir, ami 2 evunkbe kerult. Amiken atmentunk, gondolom ez az ido az elettartamombol is lecsuszott
De ilyenek az erzesek. Nincs eszuk. Es igy utolag orulok, hogy ez igy van. -
Kidus
őstag
Szerintem ( ha valaki kivancsi ra ) mindenki a szivevel valaszt.
Csak egy ido utan az ember megtanul az eszere ( is ) hallgatni.... -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- Lenovo ThinkPad 14"/Ultra5-125U/16GB/480GB/magyar bill.
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 14TB Seagate EXOS X16 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5311,100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

), amit tobben megjegyeztunk, eleg sokszor, es nem nagyon valtozott semmi.
)

Olyan már nekem is kéne.